Next
Previous
Home » Costa Rica reizen

Zoekt u Costa Rica reizen?

Wij bieden droomreizen naar Latijns-Amerika die uw leven verrijken

Denkt u erover na om op vakantie te gaan naar Costa Rica? Maak dan een rondreis door dit schitterende, in Centraal Amerika gelegen land en aanschouw de nationale parken, vulkanen en ontspan aan de witte stranden langs de kust van de Stille Oceaan. Wij hebben een diepgaande kennis over de geschiedenis en cultuur van Costa Rica die u terugziet in de samenstelling van de vakanties die wij aanbieden. Onze passie voor reizen en ontdekken en de liefde voor de bestemmingen die we aanbieden (en veelal zelf hebben bezocht) loopt als een rode draad door onze adviezen heen. Benieuwd naar ons aanbod? Kijk snel op onze website!

Onze Costa Rica vakanties staan bol van het avontuur!

Of u nu kiest voor een boutique reis (samengestelde vakantie) of dat u zelf bepaalt wat u gedurende uw rondreis door Costa Rica wilt zien, het wordt genieten geblazen. Zo kunt u bijvoorbeeld op pad met een 4x4 SUV waar u de luipaarden en krokodillen tegen het lijf loopt, met een kabelbaan over de nevelwouden vliegen of een nachtwandeling maken door het duistere woud van Monteverde. En als dat nog niet spannend genoeg is kunt u ook nog abseilen langs watervallen, mountainbiken en raften over de Pacaure rivier. Natuurlijk worden spanning en sensatie afgewisseld met meer rustige momenten waar u even kunt bijkomen van al uw avonturen.

Duurzaam op reis

Avila Reizen hecht veel waarde aan duurzaamheid. Dat ziet u bijvoorbeeld terug in onze persoonlijke klantcontacten. We nemen echt de tijd voor u, voorzien u van persoonlijk advies op maat en komen zelfs bij u thuis langs als u dat wilt. Daarnaast besteden we aandacht aan duurzaam toerisme. Dat houdt in dat u bijvoorbeeld gebruik kunt maken van alternatief en ‘groener’ vervoer, kunt investeren in compensatietoeslagen voor Co2 reductie en dat wij bij voorkeur samenwerken met partners die dezelfde visie nastreven. Vindt u dit ook belangrijk? Boek dan uw vakantie via Avila. Voor meer informatie kunt u bellen met +31 (0) 23 785 1857 of een bericht sturen via het contactformulier!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Reizen in Peru - Galapagos eilanden reizen - Brazilië rondreis - Costa Rica reizen - Peru Bolivia rondreis - Rondreizen naar Bolivia - Rondreis individueel Costa Rica - Ecuador reizen - Belize rondreis vakantie - Rondreis Argentinië Chili - Ecuador en Galapagos rondreis