ontdekkingsreizen

met een vakantiegevoel

authentique - boutique - unique

Avila reizen is uw reizenspecialist


Waar gaat u heen?
 
De beleving staat centraal

Bij Avila Reizen geloven we in het plezier van het beleven! We geloven in ‘the art of travel’ waarbij reizen als een vorm van kunst onze innerlijke emotie aanwakkert en ons meeneemt naar een eeuwige jeugd waarbij tijd vervaagt en de wereld draait om onszelf verwonderen, groeien, leren en plezier maken. Een reis biedt ons de kans om het alledaagse even opzij te zetten en kennis te maken met andere culturen en gewoonten. Om ons onder te dompelen in luxe en comfort. We kunnen vandaag de dag in de voetsporen van ontdekkingsreizigers treden en de meest afgelegen gebieden veilig en georganiseerd aandoen. Al het moois dat moeder natuur ons te bieden heeft, ligt binnen ons bereik. Een reis is een ontmoeting met onze geschiedenis en een zoektocht naar onze toekomst. Laat u verbazen door het moois dat de wereld te bieden heeft! Laat u inspireren en fascineren.

Ontdek meer over ons >

authentique - boutique - unique

Belevingsspecialisten

De optimale reisbeleving gaat verder dan de plek alleen. De manier waarop een stad, natuurpark, wereldwonder of landelijk verblijf wordt bezocht, is misschien zelfs nog belangrijker.

Onze reisspecialisten stellen een reis samen met uw wensen als uitgangspunt. Zoals een goede kok de juiste ingrediënten en bereidingswijze kiest om een gerecht optimaal van smaak te maken, dragen lokale gidsen, accommodaties en tijdsplanning bij aan de optimale reisbeleving.

Slapen in een goed bed onder de onvoorstelbare sterrenhemel van de woestijn, een privédiner op een drijvende steiger midden op het meer of een glaasje whisky met natuurijs van de gletsjer drinken terwijl u over een zee van ijs uitkijkt. Veel hotels, lodges en kleinschalige natuurcruises lopen voorop op het gebied van natuurbescherming, onderzoek, maatschappelijke steun en cultuurbehoud.

Wanneer de beleving centraal staat tijdens uw reis, zoveel te zien, horen, ruiken en proeven. Er ligt een wereld van oneindige mogelijkheden voor u open.

 

Ontmoet onze reisspecialisten
Themareizen
Thema

Met een themareis kunt u met een specifieke cultuur kennismaken of met een gids de natuur in of kennis vergaren

Waar moet u aan denken als we het hebben over een themareis?

Amateur fotografen kunnen een verdiepingsslag maken tijdens een fotoreis of foodies die hun kook-kennis willen uitbreiden.

Laat u inspireren

Groepen en incentives

We gaan graag een stapje verder. Voor families die samen reizen, vriendengroepen, bedrijfsuitjes en verenigingen bieden wij vrijwel oneindige mogelijkheden waarbij we er niet voor terug deinzen om van de gebaande paden af te wijken om de meest unieke routes en activiteiten mogelijk te maken.
Avila Reizen zet maximale toewijding en creativiteit in om ervoor te zorgen dat een groepsreis op maat een succes wordt. Hierbij verleggen we de grenzen: we kunnen groepsreizen organiseren op alle 7 continenten! Een jubileumreis naar de Galapagos eilanden, met kleine bootjes door de Mekong delta varen in Vietnam, een privé tangoshow in een kerk in Buenos Aires of met een overland truck dwars door Afrika.

Neem nu contact op, bel 023-785 1857 of stuur een e-mail naar incentives@avilareizen.nl.

Duurzaam toerisme

We geven graag wat terug aan de bestemmingen waar wij reizen naartoe organiseren. Daar willen we niet alleen nu van genieten, maar ook in de toekomst.

Duurzaam reizen vinden we belangrijk en het belang hiervan wordt steeds meer erkend. Hierbij gaat het om de juiste balans tussen sociale, milieu en economische aspecten. Dit doen wij onder andere door jaarlijks een geld bedrag te doneren aan het Wereld Natuur Fonds en aan Flanma, een organisatie die zich inzet voor kansarme vrouwen in Venezuela en andere Latijns-Amerikaanse landen.

 

Leer meer over onze visie op duurzaam toerisme >

Wij willen bijdragen aan een betere wereld

Blog

Met onderstaande blogs willen we u graag inspireren. Laat u met plezier verleiden door onze bekende en nieuwe bestemmingen en laat u meenemen in de beleving. Die onverwachte ervaring of ontmoeting maken uw reis bijzonder. Lees mee en droom weg in de ervaring van onze relaties of reisspecialisten.

Contact

Per e-mail: info@avilareizen.nl
Telefonisch: (NL) +31 (0) 23 785 18 57
Telefonisch: (BE) +32 (0) 38 081 786
Of stel een vraag via ons contactformulier >

Reisvoorwaarden

Kantoor Avila Reizen in Haarlem

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.


Contactformulier
Wenst u een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis te plannen?
Reist u met kinderen onder de 12 jaar?
Reisduur (dagen)
Lokale cultuurHistorieMuseaKunstFestivalsDansStedenCulinairNatuurSafariWildlifeBirdwatchingStrandTrekkingsFietsenFotografieGezinsactiviteitenRomantiekSelfdrivePrivé gidsWelnessAvontuurlijke activiteitenDuikenKleinschalige cruisesTreinreizenPioniersreizen