Hever Castle & Gardens

Het Hever kasteel is opgericht in de 13e eeuw en ligt in het hart van het platteland van Kent. Het kasteel is het ouderlijk huis van Anne Boleyn. Het kasteel is open voor toeristen en beschikt ook over prachtige tuinen die te bezoeken zijn met meer dan 4.000 rozenstruiken. Er zijn twee mogelijkheden om op het Hever kasteel terrein te verblijven. U kunt overnachten in het vijfsterren B&B gesitueerd in de Astor en Anne Boleyn vleugels; een Edwardian vleugel die aan het kasteel is gebouwd. De andere optie is een verblijf in het vijfsterren cottage dat aan de Astor vleugel gelegen is.

U stapt hier terug in de tijd van Anne Boleyn en King Henry VIII en u kunt hier op koninklijk niveau genieten van de natuurpracht van de omgeving en de culinaire hoogtepunten van de restaurants.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Engeland en Wales