The Kandyan Manor

De Kandyan Manor is afgezonderd gelegen op een kleine heuvel in Yatiwawala. Het terrein is omringd door goed onderhouden tuinen en een paar hectare gevuld met weelderig struikgewas, grenzend aan rijstvelden in een typische landelijke omgeving.

U wordt in alle rust wakker in een traditioneel chalet op vijf kilometer van de lawaaige stad. Luister naar het chirpen en de liedjes van vogels bij zonsopgang en geniet van een geweldige verscheidenheid aan zeldzame en kleurrijke dieren. De chalets zijn geheel in harmonie met de natuur gebouwd, maar tevens van alle gemakken voorzien. De openlucht privé en-suite badkamers maken uw verblijf onvergetelijk!

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Sri Lanka