Thaproban Beach House

Thaproban Beach House is een plek waar u uitstekend kunt genieten van zon, zee & zand. De accommodatie ligt aan het belangrijkste stuk strand van Unawatuna en het hotel is dan ook een uitstekende keuze om de regio te verkennen met zijn mooie stranden en culturele pracht. Zo verblijft u bijvoorbeeld vlakbij de historische stad Galle en is een uitstap naar deze historische VOC-locatie zeker aan te raden.

Er is vriendelijk en attent personeel aanwezig om u te helpen bij al uw wensen. Tevens zijn er twee eetgelegenheden met een selectie van zowel Westerse als lokale gerechten, inclusief een goed geselecteerde wijnkaart. De accommodatie omvat ruime en comfortabele kamers met airconditioning. Sommige kamertypes bieden een mooi uitzicht over de Indische Oceaan.

De reistijd van de internationale luchthaven in Katunayake (nabij Colombo) naar het hotel bedraagt ​​ongeveer 3,5 uur. Daarnaast is het goed om te weten dat Unawatuna is gelegen op zo'n 5 km van Galle.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Sri Lanka