Mashpi Lodge

De Mashpi Lodge is ontworpen om optimaal van de serene natuurpracht te kunnen genieten. Het vijf-sterren niveau beperkt zich niet uitsluitend tot de accommodatie: het comfort, de service én de gidsen – tijdens uw verblijf zijn een aantal natuurexcursies inbegrepen (zoals vogelspotten, hikes, of een bezoek aan het vlindercentrum) – zijn van gelijkwaardig, als niet hoger, gehalte.

De verfijnde en opvallend eigentijdse lodge is ontworpen als de ideale uitvalbasis voor het verkennen van de biodiverse wereld van het reservaat. De Mashpi Lodge ligt op een hoog plateau omgeven door een nevelwoud dat alleen toegankelijk is voor gasten van de lodge. De lodge is gebouwd met de nieuwste technieken op het gebied van duurzaam bouwen en ontworpen om prachtig op te gaan in de natuurlijke omgeving. Het heeft een eigentijdse, minimalistische inrichting; een mix van warme aardetinten, tonen van felle kleuren, strakke lijnen en opvallende hoeken en prachtige vergezichten: ideaal voor contemplatie en ontspanning.

Duurzaamheid
Met het verblijf bij de Mashpi Lodge ondersteund u het behoud en een beter begrip van het unieke ecosysteem van het Choco-regenwoud. Geschat wordt dat de tropische bossen, die slechts 6% van het wereldoppervlak beslaan, ergens tussen de helft en driekwart van de planten- en diersoorten op aarde bevatten. Mashpi werkt daarnaast sterk samen met de lokale gemeenschap, door het implementeren van een innovatief programma waarin zij, evenals lodge-medewerkers, aandeelhouder worden van de onderneming.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Ecuador