Bucuti & Tara Beach Resort

Het Bucuti & Tara Beach Resort is gelegen aan één van de mooiste stranden van Aruba, het bekroonde Eagle Beach, een strand met een adembenemende azuurblauwe zee en parelwit zand met daarop chique ligstoelen. Het met prijzen overladen adults-only resort is volledig klimaatneutraal en staat al sinds jaar en dag bekend als een van de meest romantische hotels in het Caribisch gebied.

Bucuti beschikt over 104 kamers en suites in verschillende categorieën met een bijzondere, elegante inrichting met uitzicht op zee of de tropische tuin. Het hotel heeft een persoonlijke conciërge die klaarstaat om gasten van allerhande tips te voorzien en activiteiten en excursies te regelen. In het Purun Spa wellnesscenter staat volledige ontspanning voorop met diverse spa-behandelingen, in de fitnessruimte werk je aan je conditie terwijl je tegelijkertijd energie opwekt en het restaurant van het hotel, Elements staat in de top 10 van beste fine dining restaurants in het Caribisch gebied.

Duurzaamheid
Bij het Bucuti & Tara Beach Resort staat duurzaamheid voorop. Het hotel is als eerste resort in het Caribisch gebied volledig klimaatneutraal geworden, alle stroom komt uit zonnepanelen, alle shampoos en douchegels zijn plasticvrij en het hotel maakt gebruik van veelal lokale producten. Bucuti heeft daarbij twaalf hectare aan privégrond gekocht en voor herbebossing aan het eiland gedoneerd. Ook kunt u bij het hotel meedoen aan het Pack for a Purpose-programma met onder meer maandelijkse strandschoonmaakacties. Kijk voor meer informatie op: https://www.bucuti.com/resort/eco-friendly

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Aruba