Manchebo Beach Resort & Spa

Het idyllische Manchebo Beach Resort & Spa vindt u aan een van de mooiste delen van Eagle Beach. Het spa- en wellnessresort is een tropische oase met de Balinees uitziende spa, Spa del Sol, waar u van een massage met zeezicht in een van de strandhutjes geniet, evenals diverse gezichtsbehandelingen, maskers en voedende wellnesspakketten. In het paviljoen van het hotel, pal op het strand, vinden dagelijkse yoga- en pilateslessen plaats. Bij Manchebo eet u goed en bovenal gezond met o.m. een ruime keuze aan vegetarische en plantaardige gerechten, inclusief ingrediënten uit de eigen kruidentuin.

Het hotel heeft 72 comfortabele kamers met een eigentijdse uitstraling en veel moderne voorzieningen zoals een badkamer met rustgevende watervaldouche. Wie bij Manchebo logeert kijkt of op het schitterende Eagle Beach uit of op de tropische tuin van het complex. Kijk voor meer informatie op: https://www.manchebo.com/

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Aruba