Villa Laurinda

In het midden van een tropische tuin, staat het imposante 1888 herenhuis met zijn oorspronkelijke bewaard gebleven architectuur en twee bijgebouwen van eigentijds, allemaal genereus opgesteld met oude fruitbomen, een mooi zwembad, een zelfbedienings mini-bar kiosk en een stoomsauna. De stilte wordt geïllustreerd door de constante aanwezigheid van vogels in diepe stilte, in een bijna verkeersvrije straat, hoewel gelegen in het midden van Santa Teresa, centrale en toeristische regio van Rio de Janeiro, dicht bij enkele van de beste bars en restaurants in stad.

Villa Laurinda biedt suites en kamers met airconditioning en ventilatoren, allemaal met hoge plafonds met grote ramen naar de tuinen, met comfortabele bedden voor een goede nachtrust en een prima ontbijt met vers fruit, verse cake en sappen, biologische producten in overvloed, geserveerd op een overdekt terras in de tuin. De accommodatie biedt ook gratis en snelle wi-fi, een woonkamer en buitenruimtes exclusief voor de gasten.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Brazilië