Uxua Casa Hotel & Spa

Uxua Casa Hotel & Spa beschikt over 10 unieke casa's die naadloos integreren in het historische centrum van Trancoso - een klein vissersdorpje aan de idyllische zuidelijke Bahiaanse kust van Brazilië. Vier van de casas zijn gerestaureerde visserswoningen met uitzicht op het 16e-eeuwse stadje Quadrado, terwijl de andere zes verborgen zijn in een weelderige privétuin. De casas zijn ontworpen door ontwerper Wilbert Das in samenwerking met lokale ambachtslieden met behulp van traditionele bouwmethoden, teruggewonnen materialen en Braziliaans antiek en kunst. Het ontwerp combineert rustieke elementen met modern comfort en ruimte.

Service in het Uxua Casa Hotel wordt aangeboden in een vriendelijke Bahiaanse stijl en omvat twee restaurants die gespecialiseerd zijn in de traditionele Bahiaanse keuken, een spa en een fitnessruimte, een uniek zwembad met genezende Aventurine-kristallen en een spectaculaire strandlounge gemaakt van oude vissersboten.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Brazilië