The Singular Patagonia

The Singular in Chileens Patagonië is één van de tophotels van Zuid-Amerika. Een hotel dat sterk is verbonden met de historische, culturele en natuurlijke omgeving van Patagonië. Hier ervaart u het verleden met hedendaags comfort en geniet u van totale rust en privacy in een adembenemende omgeving met uitzicht op de fjorden van Patagonië.

De locatie van het hotel is nabij Puerto Natales; het wereldberoemde Torres del Paine National Park bevindt zich op ca. 2 uur rijafstand. Het hotel biedt verschillende activiteiten en excursies. Ook wanneer u ‘thuis’ blijft, is er genoeg om van te genieten; u zit hier sowieso op een schitterende plek. Verder is er een luxe spa en kunt u zeer goed eten en drinken in de sfeervolle restaurants en bar. Dat zeer goede eten is grotendeels te danken aan de culinaire magie van chef kok Laurent Pasqualetto. Zijn talent is ontstaan en verder ontwikkeld in Frankrijk waar hij in prestigieuze restaurants zoals Fouquet's Elysee heeft gewerkt. In de afgelopen 13 jaar heeft hij zijn eigen stijl in Chili geperfectioneerd en bereidt met verse, lokale ingrediënten en de meest verfijnde regionale specialiteiten.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Chili