Jack's Camp

Jack's Camp is een oase van stijl en comfort in het midden van de Kalahari woestijn. Het omvat een authentiek, 1940's stijl safari tented camp, met een eigen museum, winkel, bar en een zwembad paviljoen. Spectaculaire vergezichten, creatieve verrassingen, deskundige gidsen, klassieke safari styling en een uitstekende keuken komen allemaal samen om een ongeëvenaarde ervaring te creëren. Het kamp beschikt over 7 twee-en 3 tweepersoons tenten met een eigen badkamer, evenals indoor en outdoor douches.
Activiteiten die worden aangeboden het hele jaar door zijn onder meer de interactie met stokstaartjes, wandelen met Bosjesmannen, game drives om unieke wilde dieren te spotten, Chapman's Baobab (één van de oudste en grootste bomen in Afrika), vogels kijken en game drive 's nachts. Tijdens het droge seizoen kunt u quad rijden over de zoutpannen. Tijdens het natte seizoen kunnen bezoekers getuige zijn van de spectaculaire zebra en gnoe-migratie.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Botswana