Sanctuary Chief's Camp

Dit prachtige, nieuwe en luxe kamp is gelegen op Chief's Island in het hart van de Okavango Delta. Er zijn hier vele wilde dieren en prachtige wildernis. De lodge biedt persoonlijke service, een buitengewone omgeving, uitzonderlijke mogelijkheden voor het spotten van dieren en enthousiaste deskundige gidsen. In Sanctuary Chief's Camp is er aandacht voor detail en een bewuste omgang met milieu zodat het Camp de ultieme luxe safari ervaring kan garanderen. Sanctuary Chief's Camp is intiem en exclusief en gevestigd in een uitzonderlijk landschap. Dankzij de prachtige uitzichten vanaf de privé-paviljoenen, het lounge dek en uw diner tafels, zult u nooit een bijzonder wildlife moment missen. U krijgt het gevoel dat u echt in Botswana bent, alle activiteiten voelen authentiek, dankzij de samenwerking met de lokale tradities en culturen. Dit is hoe Chief's Camp verantwoord toerisme uitvoert.

Sanctuary Chief's Camp biedt accomodaties met natuurlijke tinten en materialen die het charismatische landschap aanvult en eerste klas dineren en wijn aanbiedt.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Botswana