andBeyond Xaranna Okavango Delta Camp

Een doolhof van sprankelende lagunes, meanderende kanalen en begroeide eilanden vol met wilde dieren. Botswana's Okavango Delta ligt als een fonkelende parel in het hart van de Kalahari woestijn. Bekend als de rivier die nooit de zee vindt, de Delta met haar kristalheldere kanalen en papyrus omzoomde banken en vruchtbare drijvende eilanden. De Leeuw, cheetah, luipaard en de Afrikaanse wilde hond delen de uiterwaarden met grote kuddes olifanten en buffels. Nijlpaarden houden zich op in de diepere geulen en lagunes, terwijl honeybadgers te zien zijn op klaarlichte dag. Per traditionele mokoro (kano) verkent men de details van de glinsterende waterwegen waar iriserende libellen, kikkers in alle kleuren en juweel-achtige ijsvogels leven.

Geïnspireerd door de waterlelie is Xaranna een prachtige kamp met slechts negen ensuite safaritenten. De gastenverblijven zijn allemaal zorgvuldig gepositioneerd om het weidse uitzicht te maximaliseren over de kanalen.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Botswana