Planet Baobab

Deze accommodatie ligt dichtbij het dorp Gweta, 290 km van Francistown en 200 km van Maun. Dit gezinsvriendelijke kamp is toegankelijk voor kinderen van alle leeftijden. Planet Baobab combineert stijl met comfort, met Afrikaanse inspiratie.
Deze accommodatie biedt verschillende opties in alle prijsklassen. Traditioneel vormgegeven, prachtig beschilderde Kalanga hutten met en-suite badkamer of de schaduwrijke camping zijn enkele van de beschikbare opties.
De Africantastic 'shebeen' is voorzien van een bar en restaurant, en u kunt afkoelen in het grootste zwembad van de Kalahari woestijn.
Activiteiten die het hele jaar door worden aangeboden zijn onder andere bushwandelingen met begeleiding, een bezoek brengen aan een traditioneel dorp en expedities naar Nxai Pan.
Tijdens het droge seizoen (25 april - 31 oktober) zijn er ook andere activiteiten beschikbaar waaronder quadrijden over de zoutpannen en slapen onder de prachtige Makgadikgadi sterrenhemel. Tijdens het natte seizoen (1 november - 24 april) kunnen bezoekers getuige zijn van de spectaculaire zebra en gnoe migratie.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Botswana