Elephant Sands

Elephant Sands is een bush lodge en camping in het noord-oostelijke deel van Botswana. De slogan 'Where Elephants Rule' wordt duidelijk tijdens uw verblijf bij deze unieke lodge. Het hoofdgebouw, de chalets en tenten zijn opgebouwd rondom een natuurlijke drinkplaats. Op slechts een aantal meter afstand ziet u hoe (kudde's) olifanten deze drinkplaats bezoeken en zich tegoed doen. En natuurlijk is er ook een boel ander wild te zien op het 16000 hectare grote privé reservaat. Aangezien dit terrein niet begrensd is door hekwerk kunnen de dieren hier vrij rondlopen.

De ligging van Elephant Sands maakt het ideale stop wanneer u meerdere hoogtepunten van Botswana bezoekt. De lodge is gelegen tussen het bekende Chobe National Park en de Makgadikgadi zoutvlakte. Bij Elephant Sands kunt u gebruik maken van chalets en safaritenten met en-suite voorzieningen maar ook zelf kamperen.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Botswana