Chobe Bush Lodge

Chobe Bush Lodge is een gloednieuwe accommodatie in Kasane, wat gelegen is nabij het beroemde Chobe National Park. Vanuit de Lodge heeft u een schitterend uitzicht op de Afrikaanse bush en bovendien is de lodge op ongeveer 150 meter van de Chobe rivier gelegen. Daarnaast is dit het punt waar vier lande samen komen, namelijk Botswana, Namibië, Zimbabwe en Zambia. Dit maakt Chobe Bush Lodge een uitstekende uitvalsbasis om Chobe National Park, de Caprivi-Strook en de Victoria Falls te bezoeken.

De lodge bestaat uit 38 ruime, luxe kamers, welke alle beschikken over een eigen open badkamer met een bad en douche, airconditioning, tv, kluis en dat alles in combinatie met een smaakvolle moderne bush-stijl inrichting. Speciaal voor families en gezinnen zijn er 4 grote, exclusieve familiekamers beschikbaar. Elke familiekamer bestaat uit twee aparte slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De kamers op de begane grond beschikken over een veranda, wat de perfecte plek biedt om te ontspannen na een dag vol avontuur. De kamers op de eerste/bovenste verdieping zijn voorzien van een balkon, waardoor u kunt genieten van een schitterend uitzicht op Chobe National Park.  

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Botswana