andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

De Namib woestijn is een van de meest ongerepte gebieden op aarde, een wereld van grote ruimten, eindeloze horizons, dramatische landschappen en grillige bergen. andBeyond Sossusvlei Desert Lodge is bekend om zijn luxueuze accommodatie met uitzicht op de prachtige Namib woestijn. Ontworpen om de pracht en de eenzaamheid van de woestijn vast te leggen, zijn er slechts tien steen en glas suites verspreid langs de curve van de helling, waardoor het absolute privacy biedt. Elke suite is ingericht om de majestueuze tinten van de woestijn aan te vullen en beschikt over een eigen veranda, slaapkamer en een woonkamer met open haard, een eigen badkamer met glazen ingekapseld badkamer en buitendouche. De suites zijn uitgerust met een dakraam waardoor u de sterren kunt bekijken, een muziek-systeem en een op maat gevulde persoonlijke bar.

De Lodge beschikt over een fijne selectie van wijnen uit een indrukwekkende walk-in wijnkelder, aanvulling op de heerlijke maaltijden. U kunt aan de hitte ontsnappen met een middag duik in het zwembad, water uit de ondergrondse bron. Bij zonsondergang komen de dieren naar een nabijgelegen waterput, een prachtig uitzicht tijdends uw sundowner drankjes. Een observatorium geeft een prachtig inzicht in de prachtige sterrenbeelden van Afrika's eerste International Dark Sky Reserve.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Namibië