Raffles Seychelles

In het hart van de oorspronkelijke Garden of Eden, het eiland Praslin, liggen prachtige villa's, omringd door de sublieme schoonheid van wit zand, blauw getinte oceanen en groene heuvels. Raffles Praslin, de ideale plek om de luxe van spontaniteit te herontdekken, is doordrenkt met de Seychellen-spirit en traditionele Raffles-service.

Zwemmen, zonnebaden, snorkelen, zeilen, kajakken, wandelen... of gewoon helemaal niets doen. Raffles is de perfecte plek om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen en te genieten van het leven.

Dineer in ons Curieuse Asian Restaurant, geniet van de kleurrijke thema-avonden van Losean Restaurant, een Praslin Sling in de Pool Restaurant & Bar, drankjes en beats in de Danzil Lounge Bar of ontspan op het Takamaka-terras met cocktails, terwijl u geniet van de sterrenhemel.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Seychellen