Hotel Sol y Luna

Sol y Luna beschikt over een mooie lodge gelegen in het hart van de Sacred Valley en op korte afstand van verschillende bezienswaardigheden binnen de vallei. Het schitterende Sol y Luna hotel zet zich met haar eigen stichting in voor kansarme kinderen in de regio. U kunt zelf eventueel ook een kijkje nemen in het schooltje nabij het complex (op speciaal verzoek). De tuinen en setting van het hotel bieden een oase van rust. Ondanks dat het geen groot hotel is zijn er twee restaurants. Killa Wasi geldt als één van de beste restaurants van de vallei. Chicha Wasi bar is wat informeler maar eveneens erg goed en hier vindt iedere avond een smaakvolle voorstelling van enkele ex-medewerkers van Cirque de Soleil plaats (van mei t/m oktober)

Sol y Luna is aangesloten bij Pack for a Purpose. Pack for a Purpose is een liefdadigheidsorganisatie die reizigers de mogelijkheid biedt om een aantal kilo van hun bagagegewicht te besteden om de lokale inwoners te helpen. Denk aan schoolbenodigdheden, kleding, medische apparatuur en andere benodigdheden die via de lodge aan het lokale project wordt geschonken. Om zeker te weten dat u meeneemt wat ter plaatse ook echt nodig is, geeft de lodge uitleg over het project. 

Klik hier voor informatie over het project bij Sol y Luna:

https://www.packforapurpose.org/destinations/south-america/peru/sol-luna-lodge-spa/

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Peru