Paradisus Rio de Oro Resort & Spa

Gelegen in één van de mooiste natuurgebieden in het oosten van Cuba, nodigt dit aantrekkelijke all-inclusive ecoresort aan het strand een ultieme Caribische ervaring langs de kust te ervaren. Geniet van een onbezorgde vakantie en maak gebruik van de uitgebreide faciliteiten waaronder een heerlijke spa, zwembaden, tuinen, palapas, jacuzzi's en gratis Wifi.

Overnacht in een ruime suite met uitzicht op de natuur of in één van de villa's. De elegante tuinvilla's met privé zwembad bieden directe toegang tot het strand en garanderen maximale privacy. Optioneel is het mogelijk om Royal Service bij te boeken die een vleugje onderscheid en exclusiviteit toevoegt aan uw verblijf door persoonlijke services, een infinity pool en speciale Royal Service faciliteiten. 

In de restaurants worden de Caribische smaken gecombineerd met de internationale keuken om zo een verfijnde dinerervaring te creëren. De gehele dag door bieden de acht restaurants en zeven bars een ruime keuze aan opties voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor snacks, cocktails, en de thee tijd service met onder andere verse sappen en cava kunt u op verschillende plekken in het resort terecht.

De beroemde YHI Spa Aguas de Oro heeft verschillende World Travel Awards gewonnen en biedt totale ontspanning voor lichaam en geest in een rustige omgeving met een privéstrand, massagecabines en prachtige zeeterrassen.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Cuba