El Convento Boutique Hotel

El Convento Boutique Hotel ligt op een geplaveide straat tegenover het legendarische Capuchinas-klooster in het hart van Antigua. Het hotel verwelkomt bezoekers in een oase van elegantie en comfort. Elk van de 26 ruime, prachtig ingerichte suites is gebaseerd op de geschiedenis en cultuur van de stad, waardoor er mooie combinatie van traditionele eenvoud en moderne luxe is gecreëerd.

Het hotel leent zich als een perfecte uitvalsbasis om de intrigerende architectuur en talloze culturele bezienswaardigheden van Antigua te ontdekken. Na een dag door het prachtige koloniale centrum van de stad gewandeld te hebben, komt u thuis in het sfeervolle boutique hotel.

Veel van de suites bevatten open haarden en sommigen bieden romantische terrasjes en bubbelbaden. Laat uw lichaam en geest geheel tot rust komen in de spa of geniet van een verfijnde maaltijd in Elù restaurant and lounge.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Guatemala