Pacuare Lodge

Deze accommodatie is werkelijk verbluffend! Bij het vallen van de avond, rijdt er een medewerker over het terrein om de kaarsjes op het pad en in de bezette huisjes aan te steken. Op deze wijze ziet u in ieder geval of u in het juiste huisje terecht komt. 's Ochtends ontwaakt u door de geluiden van het regenwoud, u bevindt zich in een ware oase van rust!

Tijdens een verblijf in de Pacuare Lodge kunt u meerdere activiteiten en excursies maken over en in de buurt van de Pacuare Rivier. Maak bijvoorbeeld een fietstocht langs de watervallen, een culturele tour langs inheemse stammen of vlieg middels een soort kabelbaan over het regenwoud. Wat voor activiteit u ook onderneemt, een verblijf bij de Pacuare lodge is een ultieme beleving!

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Costa Rica