Tango Mar Beachfront Boutique Hotel & Villas

Tango Mar wat gelegen is midden in een ongerept gebied in het zuiden van het Nicoya schiereiland, is een waar paradijs. De kamers en het restaurant liggen direct aan zee en het privéstrand is een lust voor het oog. Op het terrein zijn verschillende zwembaden en uitzichtpunten over kliffen en de (hier wat ruigere) oceaan. Net naast Tango Mar is een waterval die direct in de oceaan stort (wat slechts op zes andere plekken ter wereld te zien is).

Het hotel beschikt over vier verschillende categorieën kamers. De kamers op de begane grond aan het strand zijn ruim, met uitzicht op zee waar u de branding kunt horen wanneer u in slaap valt. Daarnaast zijn er de Tiki Suites, vijf Polynesische cabanas van hout en bamboe die op palen zijn gevestigd met een verhoogde positie en gedeeltelijk uitzicht op de oceaan. Ze worden omringd door tropische tuinen en palmbomen. Bovenop een heuvel, boven het hoofdgebouw van het hotel, zijn de tropische suites. Elke tropische suite is uitgerust met een hand gesneden kingsize hemelbed.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Costa Rica