The River Resort Champasak

Welkom bij The River Resort in Champasak, Laos.

Bij The River Resort staat respect voor het land, milieu en de gemeenschap centraal. The River Resort is een eco-friendly accommodatie en doet dan ook haar uiterste best om het milieu niet te beschadigen. Zo cultiveren zij rijstveld en groentetuinen met organische stoffen uit de compost pit, recyclen zij niet-organisch afval, gebruiken ze solar-heated water in de keukens en de meeste meubels zijn vervaardigd uit ecologisch vriendelijk bamboe.

Zo'n 90% van de medewerkers zijn Laotiaans, vooral lokale dorpelingen, rijstboeren en hun kinderen. Zij leren bij The River Resort dat onderwijs de sleutel vormt voor een beter leven, voor hen en voor hun kinderen.

Een pure accommodatie voor een milieuvriendelijke verblijf in Laos, met alle gewenste vriendelijkheid, luxe en comfort.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Laos