El Pedral

De El Pedral Lodge ligt aan het einde van Punta Ninfas, de kaap van een schiereiland tussen Trelew en Puerto Madryn en is één van de best bewaarde geheimen van Argentinië. U ontloopt hier de dagjesmensen van het schiereiland Valdéz (dat hier recht tegenover ligt) maar deelt de plek wel met walvissen (die u al vanaf de kust kunt observeren in het juiste seizoen), pinguïns, zeeleeuwen, zeeolifanten, Guanaco's (wilde lama's) en orka’s.

De lodge biedt een heus paradijs voor de liefhebber van 'wildlife' en een authentieke Patagonië ervaring. Maria José en haar familie bieden een persoonlijke service en een volstrekt unieke ervaring. Tijdens uw verblijf wordt iedere avond besproken wat u de volgende dag gaat doen. In overleg met uw gids planned u (afhankelijk van de weersomstandigheden en het seizoen) activiteiten als een bezoek aan de pinguïnkolonie of de zeeolifanten kolonie, het observeren van walvissen langs de kust, met een 4x4 langs ruig landschap naar de vuurtoren van Punta Ninfas rijden of een paardrijdtocht over het strand. De meeste excursies zijn inclusief in uw pakket, net als alle maaltijden. Optioneel kunt u met een bootexcursie mee voor een panoramisch zicht op de kustlijn of het snorkelen met zeeleeuwen.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Argentinië