Faena Hotel Buenos Aires

Dit vijf sterren deluxe hotel is gelegen in de nieuwe wijk Puerto Madero. In 2004 heeft de Argentijnse ondernemer Alan Faena in samenwerking met de wereldberoemde designer Philippe Starck de verlaten graansilo omgetoverd tot het Faena hotel Buenos Aires. 

Het hotel heeft decadente eetgelegenheden, variërend van een authentieke barbecue in El Mercado tot de haute cuisine van Bistro Sur. Regionale gerechten worden opnieuw uitgevonden door de beste chef-koks van Latijns-Amerika, terwijl sappig rundvlees tot in de perfectie wordt gegrild boven een houtvuur.

Voor een ervaring van pure verwennerij heeft de Faena Spa een tal van behandelingspakketten en een reeks programma's voor intensieve spatherapie. Faena Hotel is ook een iconische bestemming voor het nachtleven vanwege zijn beroemde Rojo Tango-show in El Cabaret en live optredens van lokaal en internationaal geprezen dj's en muzikanten in de Library Lounge.  Het perfecte verblijf in Buenos Aires voor degene die houden van luxe, bijzondere ervaringen en culinaire hoogstandjes.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Argentinië