Arakur Resort & Spa

Gebouwd in een bevoorrechte omgeving, in het natuurreservaat Cerro Alarkén, is Arakur veel meer dan een luxe hotel. Vanaf de poorten van Arakur beginnen de paden die door het natuurreservaat Cerro Alarkén lopen, een gebied van meer dan 100 hectare, gepland voor het behoud van het inheemse bos van lengas, ñires en coihues, en de verschillende soorten flora en fauna van de regio. 

Het hotel biedt de perfecte balans tussen rust en avontuur. Het is opgebouwd en gedecoreerd met zo veel mogelijk natuurlijke onderdelen. Hierdoor kent dit hotel met recht een duurzame architectuur. Het hotel ligt op slechts 10 minuten van het centrum van Ushuaia en de haven waar u vanaf het hotel een mooi uitzicht op heeft, evenals het beroemde Beagle kanaal. Vanuit het hotel kunnen verschillende wandelingen en excursies worden georganiseerd. Tevens kunt u gebruik maken van de hotelshuttle om naar het centrum te gaan.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Argentinië