Palo Santo Hotel

Palo Santo is een klein luxe design en groen hotel in Palermo, Buenos Aires. De architectuur toont de schoonheid en verfijning van modern Argentijns design. Palo Santo biedt een uitstekende service die haar gasten het beste van de Buenos Aires-ervaring wil bieden. De hotelkamers zijn opgezet als design-appartementen waarin gasten het beste van hedendaags Argentijns-design ervaren. Elk meubelstuk en elke decoratie werd met de hand uitgekozen om een ​​samenhangende esthetische ervaring te creëren. Er werden alleen edele materialen gebruikt: marmer, aluminium, ijzer, beton en natuurlijk hardhout van Palo Santo. 

Palo Santo is gelegen in de bruisende wijk Palermo Hollywood op loopafstand van het gezellige Palermo Soho. Het hotel zelf beschikt over een goed restaurant, het Charqui Restaurant, dat is gespecialiseerd in smakelijke, stevige, zelfgemaakte Argentijnse gerechten.

Duurzaamheid
Met meer dan 800 planten in en rondom het mooie en groenrijke boutique hotel Palo Santo, is dit het eerste gecertificeerde green hotel van Buenos Aires. Het hotel heeft zorgvuldig materialen, apparatuur en leveranciers geselecteerd om de milieu-impact van de constructie en activiteiten van het hotel te verminderen. Voor meer informatie over het uitgebreide duurzaamheidbeleid van het hotel kunt u hier vinden: https://www.palosantohotel.com/portfolio-item/green/

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Argentinië