Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa

Gelegen langs de ongerepte oostelijke kust van deze groene eilandstaat vindt men de kalme en rustige stranden van de baai Trou d'Eau Douce. Aan deze stranden van wereldklassen vindt u Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa. Een resort met een ongeëvenaarde standaard van privacy en personalisatie in een atmosfeer van verfijnde eilandluxe. Elk van de kamers en suites en drie exclusieve villa's van Le Touessrok Resort & Spa, biedt gasten een persoonlijk eilandheiligdom. Alle kamers en suites bevinden zich aan het strand en bieden een ononderbroken uitzicht op de glinsterende Indische Oceaan. Bovendien bieden veel kamers uitgestrekte balkons, terrassen of directe toegang tot het strand. Le Touessrok Resort & Spa, Mauritius, biedt de beste eetgelegenheden op het eiland, met nieuwe concepten zoals dineren aan het strand bij Republik Beach Club & Grill, en de meest verse hedendaagse Japanse keuken. bij Kushi.

Shangri-La Le Touessrok is misschien ook wel de beste golfbestemming van Mauritius. Bij uw verblijf inbegrepen is de mogelijkheid om dagelijks 18 holes te lopen op de vermaarde Ile Aux Cerfs Golf Club. Deze par 72 Championship Golf Course, van de hand van Bernhard Langer beslaat 38 hectare en biedt fantastische uitzichten over de oceaan. 

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Mauritius