Gondwana Game Reserve

Gondwana Game Reserve is het eerste natuurlijke Big Five privé wildpark in de West Kaap dat eind 2008 de deuren opende. U vindt hier, naast de Big 5, nijlpaarden, cheeta’s en verschillende antiloop soorten zoals, kudu, eland, gemsbok en bontebok. Het omvat ongeveer 11.500 hectare land dat vroeger gebruikt werd voor schapen en struisvogels. Het werd grotendeels omgevormd tot wat oorspronkelijk natuurgebied was zodat wild kon worden geïntroduceerd.

De hutten van de Kwena Lodge zijn tot in de puntjes verzorgd. Ze omvatten onder andere een open haard en een grote open badkamer met een regendouche en ligbad. Elke slaapkamer heeft een ruime veranda onder een rieten plafond volledig in lijn met de natuurlijke omgeving. Doordat de hutten deels omringd zijn door aarde muren, blijft de ruimte in de zomer heerlijk koel en in de winter behoorlijk warm.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Zuid-Afrika