Abalone Hotel & Villas

Voor diegene die de nog onontdekte paden van de Westkust wil ontdekken is aan het juiste adres bij het vijfsterren luxe Abalone House and Spa in Paternoster.

Loop direct de inheemse fijnbos tuin in en ruik de frisse zeelucht. Of geniet van uw mooie suite, waar u prachtige antiek vindt en mooie kunststukken. U kunt bij dit hotel een uitstekende en persoonlijke service verwachten.

Helemaal bijzonder is de jacuzzi op het dakterras vanaf waar u een geweldig uitzicht heeft op de Atlantische Oceaan. In de tuin vindt u verder een zwembad, om af te koelen op de warmere dagen.

Een echte aanrader is het bij Abalone gelegen Reuben’s Restaurant, van een van Zuid Afrika's beroemdste chefs. Geniet hier van een typisch Zuid Afrikaanse kwaliteit maaltijd.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Zuid-Afrika