Delaire Graff Lodges & Spa (Relais & Châteaux)

Delaire Graff Estate is omgeven door een prachtig uitzicht over de prachtige wijngaarden en bergen, een van 's werelds toonaangevende wijnbestemmingen. Deze ongelooflijke locatie biedt een gevoel van ontspanning en privacy voor de gasten van het landgoed. De tien luxueus ingerichte lodges, elk met hun eigen privézwembad, nodigen uit tot complete ontspanning in een idyllische omgeving.

De lodges zijn ontworpen met aandacht voor detail. Ruime woonruimtes en met licht gevulde interieurs stromen naadloos naar buiten u kunt kiezen om in uw eigen dompelbad te duiken of te ontspannen onder het genot van een gekoeld glas wijn. Elke privékeuken is gevuld van biologische koffie en speciale theesoorten tot de beste handgemaakte bonbons.

Hier kunt u genieten van kunst en design, gastronomische gerechten en bekroonde wijnen, en een spa van wereldklasse met een scala aan producten en exclusieve behandelingen.
Voor een meer actieve ervaring kunt u excursies doen zoals wijngaard wandelingen, wijnproeven en het bezoeken van de historische steden Stellenbosch en Franschhoek.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Zuid-Afrika