TSWALU Tarkuni

U verblijft in deze prachtige vijf suites tellende villa. U heeft een speciaal Takinguni-voertuig, gids en tracker tot uw beschikking. In de gerenoveerde villa heeft u de echte Tswalu safari-ervaring met een gevoel van luxe, ontspanning en rust.

Terwijl u als gast comfort en een ongelooflijk gevoel van ruimte ervaart in de gedeelde woonruimten, bent u gegarandeerd van exclusieve privacy in de individuele suites. De uitgestrekte woonruimtes beschikken over een grote veranda met een aantal zit- en eetgedeeltes, een zwembad en een tsala. Binnen is er een ruimtelijke woonkamer met een dubbelzijdige openhaard die ook de eetkamer en de aangrenzende kelder verwarmt.

Op de tussenverdieping is een goed gevulde bibliotheek en speelkamer. Boven, een prachtige spa therapie suite biedt u de gelegenheid om te genieten van de unieke behandelingen van de bekroonde safari spa. De nieuwe privé-suites hebben een ruime slaapkamer met kingsize of tweepersoonsbedden, een luxe badkamer met een ligbad en een buitendouche en comfortabele zit- en studiegedeeltes. De romantische hemelbedden zijn opgemaakt met prachtige katoenen overtrekken.

Schuifdeuren leiden u naar buiten waar u van een prachtig uitzicht op de open savanne graslanden en Korannaberggebergte kunt genieten. De suites omarmen de natuurlijke openluchtervaring met organische vormen en de natuurlijke stenen muren van Kalahari om privacy toe te voegen. Het zonnedek leidt naar een privéterras waar bedden staan om ’s nachts naar de eindeloze sterren te turen. De bedden kunnen worden opgemaakt voor de gasten die het slapen onder de sterrenhemel willen ervaren.

De kleuren en texturen van de stoffen die door Tarkuni worden gebruikt, komen uit de overvloedige tinten van het omringende natuurlijk palet. Natuurlijke vezels zoals stonewashed linnen, hennep en katoen, zijn geselecteerd om het een harmonieus geheel te vormen met de kleuren van de natuur: de grassen, duinen en het wild. In elke suite en woonruimte hangen kunstwerken uit de privécollectie van de familie Oppenheimer, wat een zeer persoonlijke esthetiek aan de villa toevoegt. Een grote buitenvuurplaats voegt toe aan de romantische zuidelijke Kalahari-ervaring. Er is een wijnkelder in de eetkamermuur gebouwd, waardoor de kamer in een complete wijn- en eetervaring wordt omgezet, met mogelijkheden voor wijnproeverijen. De villa beschikt over een smart-tv met geïntegreerde mediafaciliteiten. Voor de jongere gasten is dit een ideale ruimte om spelletjes te spelen, terwijl de volwassenen aan de eettafel of rond het vuur zitten. Tarkuni biedt ongeëvenaarde safari accommodatie voor gasten die in kleine gezelschappen willen reizen.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Zuid-Afrika