Hallmark House

Hallmark House, dat oorspronkelijk in de jaren zeventig werd gebouwd als diamant-polijstencentrum, ligt in het hart van de Maboneng wijk aan de oostkant van Johannesburg. Maboneng betekent 'plek van licht' in Sotho. Het is een levendige nieuwe wijk waar veel moderne stedelijke kunstvormen te vinden zijn: van graffiti tot kunstcentra en fotowandelingen. Er zijn markten, yoga studio's en nieuwe designer winkels. Het boutiquehotel in Hallmark House weerspiegelt dit karakter in zijn stijl en sfeer en biedt zowel zakenmensen als reizigers de gelegenheid om in het hart van deze multiculturele stadshub te verblijven en al dat deze wijk heeft te verkennen.

Markt on Main ligt op 12 minuten lopen van Hallmark House, en PopArt Theatre, The Bioscope en Arts on Main bevinden zich allemaal op minder dan 1 km van de accommodatie. De internationale luchthaven O.R. Tambo bevindt zich op 27 km afstand.

Maboneng is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in musea, stedentrips en cultuur.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Zuid-Afrika