Next
Previous

Belize reizen specialist

 

Beoordeling 5/5 771 stemmen

Voorbeeldreizen vindt u op de pagina Rondreizen Belize

Reizen in Belize biedt u de mogelijkheid van een relatief onbekend land vol natuurpracht en culturele schatten te genieten.

Belize staat bekend als een paradijs voor duikers en snorkelaars. Bij reizen door Belize is een kennismaking met de bijzondere onderwaterwereld dan ook een absolute must. Het op één na grootste koraalrif ter wereld strekt zich voor de kust uit en biedt een bijna ongeëvenaarde onderwaterkleurenpracht. Maar reizen Belize hebben nog veel meer te bieden. Zo vindt u er Honderden idyllische eilandjes, prachtige jungle lodges & weinig bezochte Maya sites. Een rondreis Belize zal zonder twijfel één van de grootste reisverrassingen van uw leven zijn!! 

Boutique reizen Belize

Wij richten ons bij Avila Reizen op wat wij de Boutique rondreis noemen. Reizen voor mensen die een bestemming optimaal willen beleven, bijzondere routes in een aangenaam tempo en met unieke accommodaties vaak in de sfeer van het land. Belize leent zich uitstekend voor dit type reis. Wij stellen Boutique reizen geheel op maar voor u samen, afhankelijk van uw wensen, interesses en budget. Om de ideale reis voor u uit te zetten komt onze uitgebreide kennis en ervaring goed van pas.

Bekijk onze Reizen naar Belize en doe inspiratie op!

 

Bestemmingen:

 

Argentinië - Bolivia - Brazilië - Chili - Costa Rica - Colombia - Cuba - Ecuador - Galapagos -

Guatemala - Mexico - Nicaragua - Panama - Peru - Venezuela
 

Klimaat Belize

Beste reistijd & klimaat Belize

Een rondreis door Belize kan het gehele jaar door! Reizen naar Belize is in sommige maanden echter prettiger. In onze zomer is het in Belize winter, en andersom. Winter in Belize betekent regenseizoen en orkanen! Het droge seizoen is van oktober tot en met mei. Februari, maart en april zijn de beste maanden om Belize te bezoeken.

Lees meer:

altReisadvies Belize

Hoofdstad

Belmopan

Aantal inwoners

334.297

Lees meer: