Next
Previous

El Salvador reizen specialist

 

Beoordeling 5/5 991 stemmen

 

Reizen naar El Salvador; El Salvador is nu zo'n land waar weinig van bekend is, des te meer een land om te gaan ontdekken!
El Salvador ligt in Midden-Amerika, ofwel 'Centro América' zoals dat zo mooi klinkt in het Spaans.
Deze regio bestaat uit 7 landen: Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Guatemala en Belize. Deze relatief 'kleine' regio vormt letterlijk en figuurlijk de brug tussen het Noord- en Zuid-Amerikaanse continent.
In de Midden-Amerika regio zijn talrijke attracties te vinden en elk land heeft de eigen specifieke bezienswaardigheden. Belangrijke pijlers van de hele regio zijn: Maya cultuur, inheemse volkeren, UNESCO natuur- en cultuur werelderfgoed bestemmingen, rijke flora en fauna, landschappelijke diversiteit, indrukwekkende vulkanen, aangenaam klimaat, verrassende ontmoetingen, schitterende panorama's, goede infrastructuur en de nabijheid van 2 wereldzeeën: de Stille Oceaan in het westen en de Atlantische Oceaan in het oosten.
De trefwoorden voor El Salvador: vulkanen & natuur, archeologische vindplaatsen en koloniale steden. De zogenaamde 'Ruta de las Flores', de bloemenroute, leidt door het indrukwekkende Apaneca-Llamatepec gebergte waar juweeltjes van rustieke bergdorpjes liggen waar eeuwenoude tradities in ere worden gehouden. Ook ligt er een aantal van de meest bekende én beruchte vulkanen op de route zoals de 1950 meter hoge Izalco vulkaan. Andere hoogtepunten van het land vormen de archeologische schatten van San Andres en Joya de Ceren, de beeldschone koloniale stad Suchitoto en de golfslag van de Stille Oceaan! Surfliefhebbers uit de hele wereld trekken naar het kustgebied van El Salvador om het ultieme surfavontuur te ervaren.
De toeristische attracties van El Salvador zijn grofweg te verdelen in 3 categorieën: zon & strand, natuur & avontuur en landschap & cultuur. Er zijn verschillende routes in het land uitgezet om de hoogtepunten die daaronder zijn geschaard goed te kunnen bereiken.
El Salvador is uitstekend te combineren met buurlanden Guatemala en/of Honduras. Ook is het mogelijk om een tour te maken naar de eilandjes in de Golf van Fonseca in het zuidoosten van El Salvador, waarvandaan u de imponerende landschappen kunt bewonderen van Honduras en Nicaragua.
Maar ook als 'single' bestemmingsland op zich is El Salvador al zeer de moeite waard.
Avila Reizen adviseert u graag over de beste reisprogramma's.

Boutique reizen El Salvador

Avila Reizen is de specialist op het gebied van Boutique Reizen naar El Salvador! Bij Boutique Reizen bieden wij u de mooiste routes in een prettig reistempo en met verblijf in sfeervolle accommodaties met een bijzonder karakter.
Onze uitgebreide kennis en ervaring met El Salvador komen ideaal van pas.
We stellen een reisprogramma naar El Salvador ook op maat voor u samen. Na een persoonlijk gesprek over uw wensen, interesses en budget zullen wij u voorzien van een optimaal reisadvies.