Avila Reizen


Avila Reizen is gevestigd aan de Nassaulaan 2 in de historische binnenstad van Haarlem. Avila Reizen maakt het verschil door de diepgaande kennis van onze bestemmingen.
Founder Tim van der Wel heeft na zijn opleiding Management Toerisme op verscheidene plekken in Latijns Amerika en het Caribisch gebied gewoond en heeft enkele jaren als reisbegeleider rondgereisd door zowel Latijns-Amerika als Afrika. Zijn persoonlijk advies en capaciteit om in te spelen op de wensen van een reiziger geven het begrip maatreis een extra dimensie. Co-founder Hilda Gonzalez, zelf half Chileens half Venezolaans, is jurist en is al jarenlang generaal secretatis van een stichting die strijd voor betere mensenrechten in Latijns Amerika. Haar oog voor detail in esthetiek en luxe tonen zich in onze reizen. Ook openen haar culturele kennis en achtergrond deuren die voor andere gesloten zouden blijven.

De uitgebreide eigen ervaring met de mooiste reisroutes, meest unieke accommodaties en bijzondere activiteiten, in combinatie met de kennis over de geschiedenis en de cultuur van de bestemmingen, maken van Avila Reizen de absolute specialist. Dit specialisme zetten we met ongekende passie in om uw ideale reis te organiseren! 

Inmiddels werkt een team van 12 experts aan het samenstellen van uw authentique, boutique of unique reis. Niet alleen Latijns-Amerika, maar ook Afrika en Azië behoren inmiddels tot het gebied waar onze reisspecialisten vanuit eigen expertise voor u de mooiste reisbeleving samenstellen. Hiernaast heeft Avila Reizen ook een eigen kantoor in Lima, Peru en eigen vertegenwoordiging in Panama-Stad, Panama.

Wij nodigen onze klanten graag uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor te Haarlem.
Onder het genot van een drankje met wat lekkers voorzien wij u van het beste reisadvies!
Indien u dit wenst komen wij ook bij u thuis langs.

 

Het Avila team bestaat onder andere uit:


Hilda Gonzalez - van der Wel

 

Hilda komt zelf uit Latijns-Amerika, waar zij rechten studeerde. Zij is al jarenlang Generaal Secretaris van een stichting die hulp biedt aan kansarme vrouwen en kinderen in Latijns-Amerika. Naast haar passie voor de mensenrechten en Latijns-Amerika, geeft ze - als hobbyproject - Spaanse les aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer:

Tim van der Wel

      

Al tijdens zijn studie Management Toeristische Bestemmingen heeft Tim vanwege stage en later afstuderen langere perioden in Latijns Amerika doorgebracht. Na het afstuderen wilde hij maar 1 ding: De wijde wereld nog verder ontdekken. Als gids heeft hij in die tijd vrijwel heel Zuid- en Midden Amerika en delen van Afrika bereisd.

Lees meer:

Helen Lagerwerf

Helen heeft haar opleiding Management Toerisme aan de NHTV is Breda nog amper afgerond of al druk aan de slag bij Avila Reizen. Binnen Latijns Amerika en de reiswereld is zij, ondanks haar leeftijd, met nog maar 26 jaar absoluut geen newbie. Gedurende haar studie heeft zij al verschillende mooie kansen mogen aangrijpen om de toeristische branche letterlijk in te duiken.

Lees meer:

Marit Andela

Marit-290x216

 

Marit Andela is in juli 2014 begonnen bij Avila Reizen. Reizen is altijd al haar passie geweest. Na Australië, Zuid-Afrika en Mozambique was het haar droom om een langere tijd in Latijns Amerika door te brengen.

Lees meer:


Judith Parren

 Judith

Judith heeft 10 jaar ervaring als touroperator en is binnen ons team vooral werkzaam op het administratieve vlak. Daarnaast ondersteunt ze daar waar nodig is op operationeel gebied. 

Lees meer: