Explore

Reizen met Jimmy Nelson

Avila Reizen en wereldberoemd fotograaf Jimmy Nelson nodigen u uit voor een “once-in-lifetime experience” waarbij Jimmy Nelson u meeneemt op een onvergetelijke reis waar respect voor cultuur en de ander centraal staan. Jimmy Nelson heeft de wereld over gereisd en de meest indrukwekkende plekken en inheemse volkeren bezocht. Gedurende zijn levenslange zoektocht kwam hij tot realisatie dat zijn camera de perfecte manier is om contact te maken en intieme relaties op te bouwen.

U heeft nu de kans om met Jimmy mee te reizen, inspirerende mensen te ontmoeten en deel te nemen aan een wereldwijde discussie over de waarde van cultuur.
Met uw deelname draagt u bij aan de missie van de Jimmy Nelson Foundation om culturele expressie te steunen en een groter platform te geven.

Inspiratiereizen

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl