Alphonse Island Lodge

De Alphonse-groep van atollen wordt beschouwd als een van de meest ongerepte, ongerepte van de wereld, waardoor het een paradijs voor natuurliefhebbers is. Het prachtige drietal van het eiland, bestaande uit Alphonse, St Francois en Bijoutier, ligt in het hart van de Indische Oceaan als onderdeel van de buitenste eilanden van de Seychellen. Mooie witte stranden langs de randen van het dichte natuurlijke bos, afgewisseld met de overblijfselen van oude commerciële kokosboombosjes. Alphonse Island is een ontsnapping aan de prachtige eenvoud van een tropisch eilandparadijs en laat de drukte van het dagelijks leven achter zich. De ruwe schoonheid van een ongerept natuurlijk reservaat in een van de belangrijkste mariene milieus in de verre uitlopers van de Indische Oceaan kan hier worden ervaren.

Alphonse Island beschikt over een lodge bestaande uit Beach Bungalows, Beach Suites en Beach Villas gebouwd langs de rand van het water, elk met een prachtig uitzicht op de oceaan. Het hoofdcomplex van het hotel bestaat uit een receptie, een strandbar, een restaurant, een zwembad, een tennisbaan en een hoofdkantoor. Een activiteiten- en duikcentrum vormen de watersportfaciliteiten van het resort en bieden een scala aan activiteiten op het vasteland en op zee.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar +31 (0) 23 266 10 78 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: +31 (0) 23 266 10 78 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Terug naar alle accommodaties voor Seychellen