Rusland Reizen

Het gigantische Rusland verrast en verwondert. Zich uitstrekkend van Europa tot aan Azië is dit een indrukwekkende reisbestemming met zeer uiteenlopende landschappen en verschillende cultuurinvloeden. Rusland beschikt over een rijke geschiedenis, vol Tsaren, communisme en hervormingen en er is prachtige architectuur, kunst en religieuze bouwwerken te bewonderen. Ontdek al het moois dat deze reisbestemming te bieden heeft met onze bijzondere Rusland reizen.

Bijzondere Rusland reizen

De meest populaire steden om te bezoeken zijn het mooie Sint-Petersburg en de legendarische hoofdstad Moskou. Beiden steden waar de invloed van de Tsaren en de Sovjet nog goed terug te vinden zijn met o.a. de Hermitage met het beroemde Winterpaleis, het paleizencomplex Peterhof, het Kremlin en het Bolsjoj-theater. Bewonder prachtige Russisch-orthodoxe kathedralen, verken het Rode Plein, of aanschouw mooie metrostations. Stap aan boord aan de Trans-Siberië-Express en maak een onvergetelijk treinreis langs onherbergzame, spectaculaire natuurgebieden. Kleed u warm aan en bezoek het traditionele Rusland in Siberië, waar pure oerbossen. Verken de ongerepte UNESCO Maagdelijke Komiwouden in de noordelijke Oeral, spot beren, beklim een vulkaan op het veelzijdige Kamtsjatka-schiereiland, of ga met een boot het enorme Baikalmeer op. Een land met oneindige mogelijkheden en ongeëvenaarde schoonheid.

Magnifieke Rusland treinreizen

Uw Rusland reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Rusland reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Rusland is de perfecte bestemming voor het maken van een onvergetelijke treinreis.

Voorbeeldreizen Rusland

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Avila Reizen; de expert in exclusieve Rusland reizen

Avila Reizen staat voor ontspannen, ontdekken en zorgeloos genieten! Afhankelijk van uw specifieke interesses zoals bijvoorbeeld gastronomie, wildlife, historie, fotografie en/of lokale cultuur, selecteren we voor u de beste gidsen en ontwikkelen wij uw reisprogramma geheel op maat! Bij Avila Reizen staan persoonlijke aandacht, service gericht denken en een focus op duurzaam toerisme garant voor een zorgeloze reis. In Rusland kunt u een beroemde balletvoorstelling bijwonen, met de Trans-Siberië-Express dwars door Siberië naar Vladivostok reizen, of met een expeditiecruise de prachtige natuur in het Verre Oosten ontdekken.

Rusland; het land van ongekende contrasten

Rusland is het grootste land ter wereld en heeft maar liefst 12 tijdzones. De hoofdstad, Moskou, behoort ongetwijfeld tot één van de meest interessante steden van het land. Wandel over het indrukwekkende Rode Plein en bewonder het Kremlin met zijn tsarenpaleizen en kathedralen. Ook begint de beroemde Trans-Siberië-Express in deze stad.

De culturele hoofdstad is Sint-Petersburg en wordt ook wel de poort naar Europa genoemd. In deze stad zijn prachtige bezienswaardigheden te zien, waaronder het Hermitage met bijzondere kunstobjecten, Peterhof “het Russische Versailles” en de indrukwekkende Kerk van de Verlosser op het Bloed.

Rusland is een land grenzend aan vele zeeën en gevuld met pure oerbossen, uitgestrekte meren, groene valleien, indrukwekkende hooggebergten, machtige vulkanen, oneindige toendra’s en verzengende woestijnen. Reis van de Poolcirkel tot aan de mediterrane Zwarte Zee. Voor de avonturiers die van wildlife en prachtige natuur houden is Siberië een paradijs. Zoek in één van de vele nationale parken naar sporen van de Siberische tijger, wolven en beren.

In het Russische Verre Oosten ligt het nog ongerepte schiereiland Kamtsjatka. In dit gebied zijn maar liefst 160 vulkanen en kunnen waanzinnige expeditiecuises gedaan worden, waarbij papegaaiduikers, zeeleeuwen, walvissen en nog veel meer diersoorten gespot kunnen worden.