Explore

Nicaragua

Een reis door het onbekende Nicaragua weet menigeen te verrassen. Het gebeurd zelden dat verwachtingen niet worden overtroffen. Het grootste land van Midden Amerika verwelkomt u met vulkanische landschappen, koloniale architectuur, sensationele stranden en ongerepte jungle en eilanden.

 

Geniet tijdens uw reis door Nicaragua van prachtige steden als Granada en Leon.
Het in het Nicaragua meer gelegen eiland Ometepe betovert natuurliefhebbers met schitterende uitzichten en een ongekende diversiteit aan flora en fauna.
Langs de westkust van het land treft u heerlijke ecolodges, de één nog romantischer dan de andere, waarvandaan u de rauwe schoonheid van de stille oceaan ervaart.

 

De eilandengroep ‘Corn Islands’ laten een Caribisch paradijs zien en deze archipel leent zich dan ook uitstekend voor een rustige afsluiter weg van de massa.  

En dan zijn er nog de inwoners zelf, zelden treft u zoveel vriendelijkheid en gastvrijheid aan als in Nicaragua. Met trots delen zij hun natuurschoon met u!  Nicaragua is misschien wel het ‘best bewaarde geheim’ van Midden Amerika.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl