Poolgebieden

Een witte wereld, een ruige wereld en een bijna mythische wereld. De noord- en zuidpool zijn beide gebieden waar het extreem koud is en ijs te vinden is. Toch zijn ze vrij verschillend van elkaar.

Ga op zoek naar ijsberen, poolvossen, sneeuwhazen en wolven op de noordpool en kom in contact met de Eskimo’s. Kijk niet raar op als u net buiten de noordpool een wilgenboom aantreft. Antarctica daarentegen is zonder meer het ruigste continent en een wildernis die zijn gelijke niet kent. Toch biedt Antarctica een thuis aan vele diersoorten die de bezoeker gezamenlijk een natuurshow bieden. Bewonder de vele soorten pinguïns die er leven, de speelse zeehonden of indrukwekkende walvissen terwijl u meer leert over de geschiedenis.

Er bestaan meerdere routes om de gebieden te ontdekken doch enkele ingrediënten zullen altijd onderdeel zijn van uw expeditiereis; de wildlife, ijsschotsen, een stukje wetenschap en historie, en tot slot het onmiskenbare gevoel aan het einde van de wereld te zijn aangekomen.

Klik op het land voor meer informatie