Ontmoet Alexander

Onze Azië specialist

Op achttienjarige leeftijd vertrok ik naar China om Kungfu te leren in een authentiek Shaolin klooster aan de voet van de Himalaya. In deze periode heb ik een sterke affiniteit ontwikkeld met de Aziatische cultuur. Dit heeft mij gemotiveerd om ook andere delen van Azië te ontdekken. Zo ben ik in 2013 naar de Filipijnen afgereisd om daar na de ramp van tyfoon Haiyan als disaster relief volunteer noodhulp te verlenen.

Tijdens mijn studie International Business Asia in Rotterdam, kreeg ik de unieke kans om een jaar in China te studeren en stage te lopen bij een Chinese onderneming. Naast deze werk- en studie ervaringen heb ik ook veel reizen gemaakt in Azië. Zo heb ik rondgereisd in China, Filipijnen, Thailand, Zuid-Korea, Vietnam, Myanmar, Indonesië, Cambodja, India, Sri Lanka, Singapore en Maleisië.

Ook als ik niet op reis was, was ik voornamelijk bezig met het uitstippelen van nieuwe reizen of het adviseren van mijn omgeving over al het moois dat Azië te bieden heeft. Voor elke reiziger heeft Azië iets te bieden. Van besneeuwde bergtoppen tot tropisch regenwoud, van hypermoderne steden met talloze skyscrapers tot afgelegen idyllische eilandjes met parelwitte stranden. Als reisspecialist Azië bij Avila Reizen zal ik met passie de ultieme droomreis naar Azië voor u plannen. Zo zal uw reis niet zomaar een doorsnee vakantie zijn maar een levenservaring die u nooit zult vergeten.

Reisimpressie van Alexander in Azië

Ontmoet onze andere reisspecialisten