Ontmoet Anja

Onze specialist

Als jong meisje vond ik de topografie les op school misschien wel het leukste vak, het is dan ook niet verwonderlijk dat ik uiteindelijk voor een toeristische opleiding koos. Vele jaren later heb ik inmiddels heel veel prachtige bestemmingen uit die topografie lessen mogen bezoeken. Een enorme rijkdom aan onvergetelijke belevingen, ontmoetingen en ervaringen. En dat is precies wat wij hier bij Avila Reizen doen, vanuit onze passie onvergetelijke reizen samen stellen om ook u die rijkdom te kunnen geven. Mijn motto: de wereld is er om te ontdekken, te voelen, te ruiken en te proeven.
Mijn hart gaat vooral sneller kloppen van alles wat met Afrika, wildlife en fotografie te maken heeft. Niets zo indrukwekkend als oog in oog te staan met de Big 5, tijdens een game-drive omringd te worden door een kudde olifanten en ’s nachts te slapen met de geluiden van de bush. Een persoonlijk hoogtepunt voor mij was mijn deelname aan een Wildlife Photography, Conservation & Research vrijwilligersproject in Zuid-Afrika.
Naast Afrika heb ik ook een enorme fascinatie voor alles wat met luchtvaart en vliegen te maken heeft. Van vliegtuig tot helikopter, van luchtballon tot microlight flight, ik vind het allemaal geweldig. Binnen het Avila team is luchtvaart dan ook mijn specialisatie.

Reisimpressie van Anja in

Ontmoet onze andere reisspecialisten