Ontmoet Bryan

Onze Afrika specialist

Mijn liefde voor Afrika ontstond in 2014 toen ik voor het eerst naar het continent mocht reizen. Voor mijn opleiding Tourism Management moest ik gedurende een periode van 5 maanden stage lopen. Ik heb er toen voor gekozen om mijn stage in Kaapstad te doen. De stad had al een tijdje mijn aandacht en toen ik daadwerkelijk de kans kreeg, heb ik die met beide handen aangegrepen. Ik kan met recht zeggen dat Kaapstad ervoor gezorgd heeft dat ik nog veel meer van het Afrikaanse contitent wilde zien.

Nu we inmiddels een aantal jaren verder zijn, acht ik mezelf erg gelukkig dat ik nog veel meer van Afrika heb mogen zien. Zo heb ik rondgereisd door Rwanda, Oeganda, Kenia, Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zambia. Het mooiste van alles is dat ik nog lang niet alles gezien heb en dus genoeg redenen heb om terug te gaan naar dit bijzondere continent.

Ik help u dan ook graag om uw ideale reis samen te stellen, welke u zich eeuwig zal blijven herinneren. Bezoek bijvoorbeeld de berggorilla’s in Oeganda of maak een vlucht boven de Okavango Delta; maak bananenbier in Rwanda of geniet van de vergezichten vanaf de Tafelberg. Ieder land heeft z’n eigen charme en karakter. Dit maakt Afrika een onwijs veelzijdig en uniek continent. Ik raad u dan ook echt aan dit met eigen ogen te ervaren!  

 

Reisimpressie van Bryan in Afrika
blank
blank
blank
blank

Ontmoet onze andere reisspecialisten