Ontmoet Helen

Onze Latijns-Amerika specialist
Na mijn studie Management Toerisme op de NHTV en afstudeerstage bij Avila Reizen ben ik naar Buenos Aires vertrokken om een half jaar later terug te keren als ervaren allround reisspecialist!
Gedurende de periode in Argentinië en Chili is mijn liefde voor het continent nog sterker geworden dan hij al was vanaf het moment dat ik jaren geleden Latijns-Amerika voor het eerst bezocht. Nu, verschillende reizen verder door het kleurrijke en indrukwekkende continent is mijn passie alleen maar verder gegroeid. Van het spreken van de taal en de uitgebreide kennis over de landen, tot het dansen van onder andere de Argentijnse tango en de salsa.
Latijns-Amerika heeft een bijzondere plek in mijn hart en bij iedere reis naar mijn favoriete continent voelt het als thuiskomen. Inmiddels heb ik al heel wat landen in Midden- en Zuid-Amerika bezocht, maar iedere keer weer zijn er nieuwe redenen om zo snel mogelijk terug te keren.
Met veel enthousiasme help ik u bij het samenstellen van een prachtige reis door dit fascinerende continent.
Bezochte Latijns Amerikaanse bestemmingen: Argentinië, Brazilië, Chili, Ecuador en Galapagos eilanden, Peru, Bolivia, Uruguay, Mexico, Guatemala, Belize, Costa Rica, Panama en Cuba.
Reisimpressie van Helen in Latijns-Amerika

Ontmoet onze andere reisspecialisten