Ontmoet Judith

Onze specialist

Het financieel stuk is mijn specialisme! Ik heb ruim 10 jaar ervaring als touroperator met bestemming Maleisië. Binnen ons team houdt ik me bezig met het administratieve gedeelte van Avila Reizen. Daarnaast ondersteunt ik daar waar nodig is op operationeel gebied. Graag deel ik mijn favoriete plekken op aarde met al onze reizigers.

“Het is fantastisch om voor onze reizigers mee te werken aan een reisprogramma dat volledig is afgestemd op hun persoonlijke wensen. En er zo alles aan te doen om ervoor te zorgen dat ze een unieke ervaring opdoen in het land dat ze gaan bezoeken. Dat is waar ons vak als reisspecialist voor mij voor over gaat. Ik kan er intens van genieten dat klanten helemaal blij terugkomen van hun droomreis, en super enthousiast zijn over datgene wat ze tijdens hun reis hebben gezien en beleefd.

Inmiddels weet ik door mijn ervaring wat er in een reisorganisatie ook achter de schermen nodig is om dat ultieme reisdoel te kunnen bereiken. En daar zet ik me met heel veel passie en enthousiasme voor in!”

 

Ontmoet onze andere reisspecialisten