boutique

Betoverend Thailand

Persoonlijke Offerte

Meer details

< Voorbeeldreizen

De beleving staat centraal

Bij Avila Reizen geloven we in het plezier van het beleven! We geloven in 'The Art of Travel' waarbij reizen als een vorm van kunst onze innerlijke emotie aanwakkert en ons meeneemt naar een eeuwige jeugd waarbij tijd vervaagt en de wereld draait om onszelf verwonderen, groeien, leren en plezier maken.

Een reis biedt ons de kans om het alledaagse even opzij te zetten en kennis te maken met andere culturen en gewoonten. Om ons onder te dompelen in luxe en comfort. We kunnen vandaag de dag in de voetsporen van ontdekkingsreizigers treden en de meest afgelegen gebieden veilig en georganiseerd aandoen.

Al het moois dat moeder natuur ons te bieden heeft, ligt binnen ons bereik. Een reis is een ontmoeting met onze geschiedenis en een zoektocht naar onze toekomst. Laat u verbazen door al het moois dat de wereld te bieden heeft! Laat u inspireren en fascineren.

Het team van Avila Reizen staat voor u klaar.

Programma

 • Dag 1 Nachtreis

  Vandaag begint u reis naar het prachtige land Thailand! Geniet van uw continentale vlucht.

 • Dag 2 tot en met 6 Chiang Mai
  Dag 2

  Welkom in Thailand! Na een intercontinentale vlucht komt u aan in het unieke en klassieke Chiang Mai. Hier wordt u vriendelijk ontvangen door een vertegenwoordiger van onze lokale agent die u vervolgens naar uw verblijf zal brengen waar u de eerste nachten verblijft. Eenmaal aangekomen bij uw hotel, kunt u even bijkomen van uw lange reis.

  Inclusief:
  • Intercontinentale vlucht uitgevoerd door KLM en Bangkok Airways
  • Overnachting inclusief ontbijt
  Dag 3

  In de ochtend wordt u rond 9:00 uur opgehaald om naar een lokaal dorp te gaan. Hier gaat u het huis van de Raunkaew-Yanon familiebezoeken. Een familie die waarschijnlijk honderd jaar geleden op de rug van een olifant naar dit gebied kwam. Zij zijn een Lana familie en geven hun tradities al generaties lang door. Zo worden huizen nog op de traditionele manier gebouwd met teak-hout. 

  Vandaag gaat u ervaren hoe de unieke Thaise keuken echt is bij deze traditionele Lanna-familie.  Zij gebruiken traditionele huisrecepten met authentieke Noord-Thaise smaken die verschillen van standaardgerechten die worden aangeboden in commerciële kooklessen. Kies verse ingrediënten uit de tuin om toe te voegen aan de kookspektakel van vandaag. Maak optimaal gebruik van de mogelijkheid om een ​​echt Thais gezin te leren kennen en geniet van een heerlijk zelf gemaakte lunch met hen. 

  Rond 14:30 gaat u weer richting uw hotel. 

  In de namiddag (rond 16:00) wordt u op gehaald voor uw culinaire fietstour.

  We beloven dat er iets smakelijks voor iedereen zal zijn om te eten. Vegetariërs zijn welkom. Kom met ons fietsen en ontdek authentieke Thaise gerechten tijdens deze unieke culinaire tour.

  Het fietsen is gemakkelijk, het eten is heerlijk en met een echte connectie met andere lokale culinaire jongens van Chiang Mai. Kronkelende kleine straatjes door de oude stad en daarbuiten om enkele van de best bewaarde eetgeheimen van de stad te bezoeken. Aan het eind van de tour wordt u terug naar uw hotel gebracht. 

  Inclusief:
  • Excursie: Join Cooking Experience with a Local Family (deelname aan groep) incl. lunch
  • Excursie: Chiang Mai Food Adventure by Bike incl. diner
  • Overnachting inclusief ontbijt
  Dag 4

  Onder begeleiding van een Engelssprekende gids gaat u vandaag de stad Chiang Mai ontdekken! U wordt opgehaald bij uw hotel en start de dag met een bezoek aan de Worarot Market die aan de rivier gelegen is. Hierna staat de Thapae Gate, één van de vier oorspronkelijke stadspoorten, op het programma. Hier stapt u in een traditionele riksja en wordt u door de oude stad gereden. U bezoekt de Wat Suandok, waar u kunt spreken met een Engelssprekende monnik. De lunch wordt geserveerd in een restaurant in de buurt van de Huay Kaew waterval. Na de lunch rijdt u per auto verder naar de Wat Prathat Doi Suthep, op de Doi Suthep berg gelegen. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de hele stad! Bij deze tempel heeft u de kans een 'blessing ceremony' mee te maken. 

  Aan het eind van de dag wordt u terug gebracht naar uw hotel. 

  Inclusief:
  • Excursie: Chiang Mai City Dagtour incl. lunch
  • Overnachting inclusief ontbijt
  Dag 5

  Ook vandaag staat er weer een spectaculaire excursie op het programma.  Om 8:30 wordt u opgehaald en naar het Doi Inthanon National Park gebracht. Doi Inthanon is de hoogste berg van Thailand (2776m). In het National Park zijn vele vogelsoorten te zien. Verder zijn er prachtige watervallen te vinden, waarvan u vandaag twee bekende zal bezoeken (Mae ya en Vatchirathan watervallen).

  Onderweg gaat u in deze prachtige omgeving picknicken voor de lunch.  Na de lunch vervolgt u de weg naar de top. U zal onderweg nog enkele keren stoppen om onder andere  een bezoek te brengen aan het Royal Project of Baan Khun Glaang. Aangekomen op de bergtop van Doi Inthanon krijgt u de kans om enkele uren te wandelen in de prachtige omgeving. de top is namelijk gelegen in de bekende "cloud forest". 

  Inclusief:
  • Excursie: Doi Inthanon National Park incl. lunch
  • Overnachting inclusief ontbijt
  Dag 6

  Vandaag kunt uw dag vrij invullen. Geniet van uw comfortabele accommodatie of ga zelf op avontuur.

  Inclusief:

  Overnachting inclusief ontbijt

 • Dag 7 tot en met 8 Chiang Rai
  Dag 7

  Na het ontbijt wordt u rond 7:00 uur opgehaald in uw hotel en gaat u naar een olifanten te huis. Bij aankomst gaat u zich omkleden in mahout kleding (traditionele kleding). Verder krijgt u een oriëntatie en leert over de olifanten. 

  Toon respect voor Ganesha de olifant boeddha. Voed de olifanten en loop met de olifant langs een junglepad. Ga verder naar de rivier en was de olifant. Loop terug naar het kamp, ​​neem een ​​douche, geniet van vers fruit terwijl je naar de foto's van vandaag kijkt. Daarna rijden we naar Thaton, waar u gaat lunchen in Maekok River Village Resort. Na de lunch rijden u  een klein stukje door naar de pier waar u aan boord gaat van een boot voor een tocht van een uur over de rivier, de Maekok. Ontspan en geniet van het landschap. Vervolg uw weg naar Santikhiri, een etnische Chinese gemeenschap op Doi Mae Salong. Op een heldere dag zijn de uitzichten van Doi Mae Salong gewoon adembenemend. 

  Hierna wordt u terug naar uw accommodatie gebracht en heeft u de rest van de dag vrij te besteden.

   

  Inclusief:
  • Excursie: Thai Elephant Home incl. lunch
  • Overnachting inclusief ontbijt
  Dag 8

  Vertrek 's morgens vanuit uw hotel naar de grens van Mae Sai - het meest noordelijke punt van Thailand - waar u de levensstijl van de lokale bevolking rond dit grenspunt kunt ervaren. Vervolg uw reis naar de Gouden Driehoek, waar de Ruak-rivier en de Mekong-rivier de grenzen van drie landen vormen - Thailand, Myanmar en Laos - en bezoek het Opiumhuis museum. Daarna gaat u naar Laos en Don Xao eiland, om de levensstijl van de Laotiaanse bevolking op hun lokale markt te ervaren. Vervolgens gaat u naar de oude stad Chiang Sean in Wat Chedi Luang en keert u even later terug naar uw resort.

  Inclusief:
  • Excursie: Mae Sai and Golden Triangle Tour incl. lunch
  • Overnachting inclusief ontbijt

   

 • Dag 9 Chiang Rai

  Na het ontbijt (rond 8:00 uur) brengt de gids u om naar de 'Baan Dam' ook wel bekend als het mysterieuze Black House.  Dit is niet één gebouw, maar een verzameling van bijna veertig monumenten met een uitgebreide verzameling vreemde opgezette dieren en botten. Zo komt uit het gehele skelet tegen van een olifant, berenvellen, tijgervellen, schedels van niet-identificeerbare wezens, reptielenhuiden, bont en bizarre meubels gemaakt van de botten van exotische dieren. Deze ongebruikelijke stijl wordt nu beschouwd als een Thais nationaal kunstenaarshuis.

  U gaat verder naar Wat Huai Pla Kung, een tempel in Chinese stijl ten westen van de stad, omringd door heuvels, 9 verdiepingen hoog, u kunt naar de top van de tempel lopen voor een adembenemend uitzicht.

  U krijgt de mogelijkheid om op eigen gelegenheid te lunchen bij Art Bridge in Chiang Rai (Khua Silapa). Ga daarna verder naar de iconische Wat Rong Khun, oftewel de "Witte Tempel". De tempel is ontworpen en gebouwd door kunstenaar Chalermchai Kositpipat en is artistiek verschillend van andere tempels in Thailand. Hierna keert u terug naar uw hotel en kunt u de rest van de dag vrij besteden.

  Inclusief:
  • Excursie: Bezoek aan Black House, Wat Huai Pla Kung en Wat Rong Khun
  • Overnachting inclusief ontbijt
 • Dag 10 tot en met 12 Bangkok
  Dag 10

  Vandaag wordt u middels een privé transfer naar het vliegveld van Chiang Rai gebracht. Hier neemt u een binnenlandse vlucht naar Bangkok. Bij aankomst wordt u opgewacht door onze lokale vertegenwoordiger die u naar het hotel brengt. 

  Inclusief:
  • Privé transfer naar het vliegveld
  • Binnenlandse vlucht naar Bangkok
  • Privé transfer naar hotel
  Dag 11

  Rond 7:30 gaat u naar het fietsverhuur kantoor dat zich in de buurt van het Democracy Monument bevindt. De briefing is om 08.30 uur en de tour begint om 9.00 uur. Na het instellen van de fietsen en de briefing gaat u fietsen. Na een paar kilometer bereikt u het eerste groen, maar onderweg fietst u door kleine steegjes met huizen dicht op elkaar. Het is alsof u door de woonkamers van deze mensen fietst. 

  Eenmaal aan de rand van Bangkok zijn er maar weinig auto's en veel inwoners zien graag buitenlandse bezoekers in hun buurt fietsen. De lunch is inbegrepen bij een heerlijk lokaal restaurantje. Tijdens de tour is het beeld dat u krijgt van de stad zeer gevarieerd. Van lokale woongemeenschappen langs de kanalen en beboste percelen tot oude, verwoeste tempels. U stopt bij een paar tempels van historisch belang: Wat Chaloh en Wat Kaew Fah. We zullen ook door gebieden rijden met plantenkwekerijen en boomgaarden. Hoewel deze tour het platteland niet helemaal bereikt, is er in sommige delen nog steeds een landelijke sfeer. 

  Bij terugkomst in Bangkok gaan we terug door de steegjes en eindigen bij de fietsenwinkel.

  De rit is in totaal 37 km en de rondrit duurt ongeveer 7 uur, meestal rond 16.00 uur, maar dit is variabel per groep en vermogen. Daarna heeft u een transfer naar uw hotel.

  Bij het betreden van tempels moeten mannen en vrouwen hun schouders bedekken en moet de vrouw ook haar knieën bedekken. Als u een korte broek draagt, breng dan een Sarong om uw knieën in de tempel te bedekken.

  Inclusief:
  • Excursie: Bangkok Trails (deelname groep) incl. lunch
  • Overnachting inclusief ontbijt
  Dag 12

  Vandaag wordt u rond 08.00 uur opgehaald bij uw hotel en bezoekt u het Grand Palace, Wat Po en Wat Arun met het openbaar vervoer.

  Het Grand Palace Complex, dat de Tempel van de Emerald Boeddha (Wat Phra Keow) omvat, is onbetwistbaar een "must" voor elke bezoeker van Bangkok. In Wat Phra Keow is een fantastisch Boeddhabeeld, uit een stuk gesneden jade, dat tegenwoordig een van de heiligste en meest gerespecteerde religieuze objecten in Thailand is. Het Grand Palace - gebouwd in traditioneel Thaise stijl vermengd met Europese ontwerpen - was ooit het officiële huis van de koningen van Siam.

  Vlak achter de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha staat Wat Phra Chetuphon, dat beter bekend is onder de oude naam Wat Po. De tempel is eigenlijk veel ouder dan de stad Bangkok zelf. Het werd gesticht in de 17e eeuw en is daarmee de oudste tempel in Bangkok. De naam Wat Po komt van de oorspronkelijke naam Wat Potaram. Koning Rama I, de stichter van Bangkok, heeft de tempel uitgebreid, veel beelden en andere voorwerpen uit Ayutthaya gehaald en de tempel Wat Phra Chetuphon in 1801 omgedoopt. Koning Rama III heeft de tempel in 1832 uitgebreid en de tempel in een centrum van "leren" veranderd , waardoor het in essentie de eerste universiteit van Thailand is. Rama III is ook verantwoordelijk voor de bouw van het enorme liggende Boeddhabeeld.

  De statige pagode van Wat Arun werd gebouwd tijdens het Ayutthaya-tijdperk en is beter bekend onder de andere naam: Wat Chaeng, wat de Tempel van de Dageraad betekent. Het hoogtepunt van Wat Arun is ongetwijfeld de grote pagode of prang in Thai. Beïnvloed door de Khmer-stijl pagode, is de 67 meter hoge pagode gemaakt van cement dat is bedekt met miljoenen stukken porselein uit China. Het is omgeven door vier kleinere pagodes.

  Het is tijd om te lunchen in een lokaal restaurant.

  Daarna wordt u om 12.30 uur naar de Blue Elephant Cooking School gebracht. U wordt verwelkomd met een verse Thaise kruidendrank en bespreekt met de chef 4-gangenmenu dat jullie gaan bereiden.

  Om 13.30 uur begint de theorie klas. Hier krijgt u een introductie van Thaise groenten, fruit, kruiden en andere lokale producten. Nu gaat de chef een kookdemonstratie geven van de gerechten die u moet bereiden! Elke student ontvangt een boekje met de recepten van de dag.

  Rond 3:00 uur is het eindelijk tijd om zelfstandig te beginnen met koken.  Elke leerling heeft een eigen tafel en wok. Met de hulp van de chef leert en ervaart u de culinaire techniek van de Thaise keuken. U zal vier gerechten klaar gaan maken!

  Om 16:30 is het tijd om de gemaakte gerechten op de borden te leggen en de borden te decoreren. U krijgt een demonstratie hoe fruit en groente gesneden kan worden om als decoratie te dienen.  

  Het is inmiddels al 17:00 uur, tijd om uw eigen gerechten te proeven. Geniet van uw eigen culinaire creatie in een gezellige Thaise omgeving in het Blue Elephant Restaurant. Na het eten keert u terug naar uw hotel. 

  Inclusief:
  • Excursie: Bangkok City Tour incl. lunch
  • Excursie: Blue Elephant Cooking Class incl. diner (deelname groep)
  • Overnachting inclusief ontbijt
 • Dag 13 tot en met 14 Kanchanaburi
  Dag 13

  Na het ontbijt wordt u door uw gids opgehaald bij uw hotel voor een dagtour naar Damneon Saduak. Dit is de grootste en meest kleurrijke "floating market" van Thailand. Na een bezoek aan deze markt op bootjes gaat u door naar Kanchanaburi, waar u een treinrit gaat maken op één van de mooiste stukken van de oorspronkelijke treinrails van Birma. 

  Na een lokale lunch gaat u de bekende brug over de Rivier "Kwai" bezoeken en een boottocht maken over de Mae Khlong rivier om de Chung Khai oorlogsbegraafplaats te bezoeken. Daarnaast brengt u een bezoek aan het JEATH Museum. Zowel de begraafplaats als het museum bieden een weergaven over de geschiedenis dat zich hier heeft afgespeeld gedurende de tweede wereldoorlog. 

  Hierna brengt uw gids u naar de Pakseng pier, waar u per boot naar uw unieke accommodatie op het water wordt gebracht.  

  Inclusief:
  • Excursie: dagtour Damneon Saduak, brug over de rivier de Kwai en JEATH museum incl. lunch
  • Overnachting inclusief ontbijt
  Dag 14

  Vandaag verkent u zowel de historische als natuurlijke gebieden van Kanchanaburi. Na het ontbijt vertrekt u naar de prachtige Erawan-waterval. Deze waterval bestaat uit 7 niveaus en het beklimmen van het hoogste niveau duurt ongeveer 1,5 uur. Op veel van hen kunt u een duik nemen. Na een bezoek aan de waterval wordt een lokale lunch geserveerd. Daarna rijdt u verder naar het Hellfire-museum in de provincie Kanchanaburi. Hellfire Pass is een 500 meter lang en 26 meter diep stuk rots dat is uitgegraven door Prisoners of War en was bedoeld om de 'Death Railway' in staat te stellen zijn route van Bangkok naar Yangon voort te zetten. Soldaten werden gedwongen om de rots te verwijderen met niet meer dan pikhouwelen, hamers en hun blote handen. Het Hellfire Pass Memorial Museum is opgedragen aan die Australiërs en andere geallieerde krijgsgevangenen en Aziatische arbeiders die leden en stierven in Hellfire Pass en elders in de Aziatisch-Pacifische regio tijdens WO II.
  Het museum legt het verhaal uit van waarom en hoe de spoorweg werd gebouwd en probeert de ontberingen en het leed te verdragen dat zoveel mensen hebben ondergaan die gedwongen waren om onder extreem zware omstandigheden te werken. Na een bezoek aan het museum gaat u verder op het wandelpad door de pas.

  Inclusief:
  • Excursie: Erawan Falls incl. lunch
  • Excursie: Hellfire Pass
  • Overnachting inclusief ontbijt
 • Dag 15 Ayutthaya

  In de ochtend wordt u opgehaald voor uw privé transfer naar Ayutthaya. Dit was de hoofdstad van Siam van de 15e tot de 18e eeuw, totdat de Birmezen het in de jaren 1770 plunderde en de Thai hun hoofdstad naar Bangkok (Krung Thep) verplaatsten. De rit duurt weer twee tot drie uur, afhankelijk van het verkeer.

  Ayutthaya, bekend als een centrum van onderscheidende kunst en architectuur, ging het moderne Thailand vooraf en staat nog steeds bekend om zijn bloeiende artistieke gemeenschap. U bezoekt eerst Bang Pa-In, de oude koninklijke zomer residentie. Vervolgens gaat u aan boord van een longtailboot voor een verfrissende tocht over de rivier de Chao Phraya. U eindigt bij Wat Phananchoeng. Bezoek dan Wat Yai Chat Mongkol en enkele andere indrukwekkende ruïnes van Ayutthaya, onder andere Wat Mahathat, Wat Sri Sanphet en Wat Chat Wattanaram. U luncht in Sala Ayutthaya. 

  Inclusief:
  • Excursie: hoogtepunten van Ayutthaya
  • Overnachtingen inclusief ontbijt
 • Dag 16 tot en met 20 Koh Samui

  Middels een privé transfer wordt u naar de luchthaven van Bangkok gebracht voor uw vlucht naar Koh Samui. Bij aankomst wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent die u vervolgens naar uw resort zult brengen. De komende dagen heeft u ter vrije besteding; geniet van het eiland-leven! 

  Inclusief:
  • Privé transfer naar het vliegveld
  • Binnenlandse vlucht naar Koh Samui
  • Privé transfer naar resort
  • Overnachtingen inclusief ontbijt
 • Dag 21 Vertrek

  Vandaag gaat u met een privétransfer naar het vliegveld van Koh Samui. Hier begint uw terugreis naar Nederland.  We vertrouwen er op dat u terugkijkt op een schitterende tijd in Thailand!

  Inclusief:
  • Intercontinentale vlucht uitgevoerd door KLM en Bangkok Airways

Accomodaties

 • Anantara Chiang Mai Resort

  Ideaal gelegen in het hart van de stad Chiang Mai is het luxe Anantara exact goed gelegen om de stad te verkennen. Ontdek de talloze tempels, drukke markten en oude Lanna-ruïnes in de oude stad. Geniet van een kosmopolitische sfeer in eigenzinnige cafés, boetieks en kunstgalerijen. Trek verder weg voor natuurlijke ervaringen met olifanten of bijvoorbeeld het bekende rivier-raften. Bezoek spectaculaire nationale parken, bergstammen en authentieke dorpen.

  Anantara Chiang Mai Resort is een luxe toevluchtsoord met een moderne, Thaise en koloniale stijl. Zoek  afzondering in het hotel van Chiang Mai. Ontspan op uw balkonbed, bewonder de binnentuinen of het rustige tempo van het Thaise rivier-leven. Lounge aan het zwembad aan de rivier. Geniet van exclusieve spa-rituelen. Laat hun experts u onderdompelen in de lokale Thaise cultuur!

  Uw verblijf: 5 nachten, Logies en ontbijt
 • Katiliya Mountain Resort & Spa

  Katiliya Mountain Resort & Spa ligt genesteld in een afgelegen, weelderig bos in de heuvels van Chiang Rai, Thailand.

  De accommodatie bestaat uit luxe en ruime suites met een prachtig uitzicht op het omliggende landschap vanaf de privébalkons. Tot de voorzieningen behoren WiFi, een satelliet-tv, een dvd-speler, een minibar, airconditioning en thee- en koffiefaciliteiten. Gasten kunnen genieten van stevige maaltijden in het eigen Terrace Restaurant en ontspannen met drankjes / cocktails, tapas en snacks in de Pool Bar of The Fireplace Bar terwijl ze het verkwikkende uitzicht op de glooiende beboste heuvels observeren.

  Recreatieve voorzieningen in het resort omvatten een groot, verwarmd buitenzwembad en een jacuzzi, de Jumbo Club voor kinderen, een volledig uitgerust fitnesscentrum, een karaoke-kamer en de full-service Katiliya Adventure Club.

  Uw verblijf: 2 nachten, Logies en ontbijt
 • Le Patta Hotel

  Le Patta ligt in het hart van de stad Chiang Rai en wordt omringd door de klokkentoren, de nachtbazaar, de zaterdagmarkt met wandelstraat, Wat Phra Kaew, etc.

  In het midden van het stadsleven serveren zij een  schone, mooie en gezellige accommodatie in de vredige sfeer. Voorzie onze gasten van uitzonderlijke service door ons vriendelijke en behulpzame personeel.

  Uw verblijf: 1 nacht, Logies en ontbijt
 • Riva Surya Bangkok Hotel

  Riva Surya is ideaal gelegen in de levendige wijk Khao San. De accommodatie biedt een perfecte uitvalsbasis voor uw verkenning van Bangkok.

  Dit moderne boutique hotel beschikt over prachtig ingerichte kamers, een elegant restaurant, een zwembad en verdere recreatieve voorzieningen. Het hotel wordt begrensd door culturele schatten, zoals het Grand Palace, de Wat Pho en de Wat Arun. Het hotel is daarnaast gunstig gelegen aan de rivier en hrmee ontstaat de mogelijkheid om u rap in het centrum te bewegen via de Chao Phraya Express-boten.

  Uw verblijf: 3 nachten, Logies en ontbijt
 • The FloatHouse River Kwai

  Dit hotel bestaat uit privé villa’s met een eigen steiger en een eigen balkon. Het is gebouwd in traditionele Thaise stijl, die perfect harmonieert met de omgeving. Het restaurant en de gezellige lobby ligt in het midden van de drijvende villa’s en is daardoor prima bereikbaar. Het restaurant is uitstekend.

  Uw verblijf: 2 nachten, Logies en ontbijt
 • Sala Ayutthaya

  Sala is een hotel gelegen in Ayutthaya, bestaande uit 26 stijlvolle kamers en suites, waaronder een luxe 2-level duplex suite met rivierzicht en een romantische suite met 1 slaapkamer en zwembad. Alle kamers en suites van het hotel zijn uitgerust met airconditioning, 32-inch smart-tv's, Wi-Fi, een minibar en kluis. Faciliteiten voor de gasten van het hotel zijn onder meer een goed restaurant, de bar en een 24-uursreceptie.

  Uw verblijf: 1 nacht, Logies en ontbijt
 • Zazen Boutique Resort & Spa

  Zazen Resort ligt aan Bo Phut strand en is een heerlijke plaats om uw vakantie af te sluiten. Het resort bestaat uit privé bungalows, die uitkijken over het strand of op de tropische tuin rondom het resort.

  Uw verblijf: 5 nachten,

Route

Bestemmingen

 • Chiang Mai

  De noordelijke hoofdstad van Thailand is kleiner en rustiger dan Bangkok. Een wandeling rond de prachtige historische binnenstad voert u langs de vele schitterende tempels, markten en winkels. Andere hoogtepunten zijn een bezoek aan de trendy wijk Nimmanhemin, met zijn chique bars en winkels en een reis naar Doi Suthep. Vanaf de serene tempel op de top tempel kunt u genieten van een panoramisch uitzicht over de stad en omgeving.

 • Noord Thailand

  Noord- en Zuid-Thailand waren ooit twee verschillende landen - Lanna en Siam - en in de twee regio’s zijn nog steeds veel verschillen terug te vinden, onder andere in de lokale keuken, cultuur en tradities. Chiang Mai, de 'Roos van het Noorden' en de regionale hoofdstad zijn prachtige boeddhistische tempels te vinden, historische stadsmuren en een weelderige bergachtige omgeving. Andere belangrijke bezienswaardigheden van het Noorden zijn onder Mae Hong Son, met diverse etnische invloeden, de stad Chiang Rai, met haar schitterende witte tempel en de rustige rivier stad Pai, met haar natuurlijke warmwaterbronnen, smaragdgroene rijstvelden en met jungle overgroeide bergen.

 • Thailand

  Het woord 'Thai' kan vertaald worden als 'vrij mens'; Thailand, het land van vrije mensen. En dat is het ook! Naast een vrije mentaliteit is het een ongeschreven wet voor Thai om zich innemend en hoffelijk te gedragen. Je voelt je dan ook altijd meer dan welkom. Het land is buitengewoon divers: dichte jungle in het noorden, mystieke ruïnes in Centraal-Thailand en tropische eilanden in het zuiden.

  Als je voor de eerste keer naar Zuidoost-Azië reist, is een vakantie Thailand een goede keuze om mee te beginnen. Het heeft echte Aziatische charme, is veilig en goed begaanbaar en het heeft een fantastische keuken. Bekijk onze Thailand reizen en raak vervoerd door dit prachtige land.

 • Chiang Rai

  Dit charmante en rustige stadje is de rustigere versie van Chiang Mai, en tevens de hoofdstad van de provincie Chiang Rai. Naast het fijne klimaat, de vriendelijke bevolking en de prachtige omgeving van met regenwoud bedekte heuvels, biedt Chiang Rai ook tal van culturele en historische juwelen. Brengt u zeker een bezoek aan Wat Rong Khun (The White Temple) en de historische Wat Phra Sin, met zijn traditionele Lanna-stijl interieur. Er zijn daarnaast een aantal interessante musea om te bezoeken, waaronder het eigenzinnige Oub Kham Museum, het Hilltribe Museum en het Education Centre, die een uitstekend inzicht bieden in de verschillende etniciteiten in het gebied.

 • Chiang Rai Province

  Thailand’s northernmost province, Chiang Rai, is a wild, mountainous region of jungles and rivers home to many different tribes of indigenous peoples. Bordering Myanmar in the north, Laos in the East and the Chiang Mai province in the west, the province is part of the area known as the Golden Triangle, making it an ideal base from which to travel to the surrounding countries. Chiang Rai’s diverse traditional villages are the main drawcard; however, nature lovers and history enthusiasts also find a wealth of attractions to explore. Visitors can meander through the exquisitely landscaped garden at the Doi Tung Royal Villa, once the 'summer' home of the late Princess Mother, and see a prolific number of temples more than 1000 years’ old. Tea lovers will enjoy visits to the many plantations and excellent tea tastings.

 • Bangkok

  Bangkok, de hoofdstad van Thailand, is een altijd dynamische reisbestemming, beroemd om zijn culturele aanbod, bruisend nachtleven en rijke keuze aan eetgelegenheden - die variëren van bruisende straat markten tot zeer luxe restaurants. De culturele hoogtepunten zijn de Smaragden Boeddha in Wat Pho, een boottocht over de ‘Klongs’(grachten) en het Grand Palace. Om te winkelen kunt u een bezoek brengen aan het toeristische centrum van Khaosan Road.

 • Kanchanaburi

  De hoofdstad van de provincie Kanchanaburi is goed te bereiken vanaf Bangkok en herbergt vele natuurlijke en culturele activiteiten. Hoogtepunten van het gebied zijn onder andere Wat Tham Phu Wa, een boeddhistisch tempel complex en de brug over de River Kwai, die door geallieerde krijgsgevangenen werd gebouwd als onderdeel van de Thai-Burma Railway tijdens de Japanse bezetting in de Tweede Wereldoorlog. Vele mannen verloren hun leven tijden de bouw van deze beruchte 'Death Railway', waarvan de de beroemde brug een fantastisch uitzicht biedt op de bergen, steile kliffen, weelderige jungle en kronkelende waterwegen.

 • Ayutthaya

  Ayuttaha was na Sukothai de hoofdstad van het Siamese koninkrijk in de 12e eeuw. U vindt er een aantal spectaculaire historische ruïnes. Door de eeuwen heen groeide de stad en kreeg het de bijnaam 'Venetië van het Oosten'. Het Ayutthaya Historical Park omvat de oude overblijfselen van sierlijke kloosters en religieuze torens. Deze archeologische opgraving is een UNESCO World Heritage Site en de hoofdreden voor een bezoek aan deze stad. Het moderne gedeelte van de stad zelf heeft zijn eigen charmes - waaronder weelderige boeddhistische tempels, schilderachtige oude koloniale nederzettingen en verschillende markten.

 • Koh Samui

  Koh Samui is een van de populairste strand bestemmingen van Thailand. Prachtige idyllische stranden, azuurblauwe wateren en goede bereikbaarheid van het vasteland. U vindt hier een mooi aanbod aan luxe hotels en resorts - vaak met rustige prive-stranden. De kustlijn is de belangrijkste trekpleister maar u kunt ook een bezoek brengen aan de 12 meter hoge Big Buddha tempel, de 30 meter hoge Na Muang waterval of één van de luxe spa's.

 • Southern Thailand

  Zuid-Thailand bekend om turquoise wateren, parelwitte palmstranden, majestueuze kalksteen formaties en idyllische tropische eilanden. Bezoekers kunnen genieten van wereld klasse stranden en de heerlijke lokale keuken vol verse vis gerechten. Spectaculair snorkelen of duiken in één van de maritieme parken, of een bezoek brengen aan Khao Sok National Park behoort ook tot de mogelijkheden.

 • Gulf of Thailand

  Surrounded on three sides by Thailand, Cambodia and Vietnam, the Thai Gulf’s serene waters are home to an array of the country’s most popular, beautiful and accessible islands. Koh Pha Ngan is known for its riotous full moon parties, but is also home to charming jungles, waterfalls and temples. Koh Samui boasts luxurious resorts and world-class spas. Koh Maak and Koh Wai are lined with sublime white-sand beaches and provide a wonderful laid back atmosphere. Hua Hin offers a family oriented destination with its variety of activities including pony rides, kite surfing and banana boat rides, as well as fantastic restaurants, bars, shops, spas, and golf courses. Koh Tao is ideal for snorkeling and diving. Kho Si Chang is a tiny charming island home to an interesting town and exquisite temple.

Prijsinformatie

 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief
 • Intercontinentale vluchten uitgevoerd door KLM op basis van Economy Class
 • Vier binnenlandse vluchten uitgevoerd door Bangkok Airways op basis van Economy Class
 • Overnachtingen in sfeervolle accommodaties
 • Privé transport
 •  Engelstalige privé gids/chauffeur 
 • Alle maaltijden zoals genoemd in 'dagelijkse informatie'
 • Alle inbegrepen excursies zoals genoemd in 'dagelijkse informatie'
 • Entreegelden gedurende het landprogramma
 • National Geographic (of soortgelijke) reisgids
Exclusief
 • Toeristenvisum
 • Reis en/of annuleringsverzekering
 • Niet genoemde maaltijden en optionele excursies 
 • Stoelreserveringen
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
 • Administratiekosten (€ 35,- per boeking)
 • Eventuele fooien