Canada reis | Luxe reis Canada wildlife & natuur

  unique

  

16-daagse reis door Canada

€ 

Vanaf 11.450,- p.p.

Bekijk de reis in detail

Persoonlijke Offerte

< Voorbeeldreizen

16-daagse bijzondere reis door Canada

Deze unieke reis biedt u een magnifieke natuur- en wildlife beleving in Canada. U begint uw reis met een verblijf in de dynamische stad Edmonton, waar het gehele jaar wel wat leuks gaande is. U verblijft hier in het luxe Fairmont Hotel MacDonald, waar u na de intercontinentale vlucht geheel in de watten wordt gelegd. Vervolgens staan er avontuurlijke dagen op het programma die zich afspelen in de ruige noordelijke provincie Northwest Territories. U vliegt eerst naar Yellowknife, de toegangspoort tot de ultieme wildernis. Vervolgens reist u verder per bush-vliegtuig naar Blachford Lake Lodge, geniet onderweg van het spectaculaire uitzicht! Ontdek deze dagen de wonderen van Noord-Canada. Met landschappen en een ecologie als geen ander, bieden de bossen en meren rondom de lodge volop mogelijkheden voor verkenning en avontuur. In het juiste seizoen heeft u hier ook kans op het zien van het fenomenale noorderlicht. Na deze dagen in de wildernis is het tijd om via Yellowknife weer verder te reizen, ditmaal naar bekendere bestemmingen. Van de luchthaven in Calgary wordt u naar Banff gebracht waar u het prachtige Banff National Park en haar wildlife gaat verkennen via verschillende excursies. Via het Columbia Icefield reist u naar Jasper, uw laatste bestemming van deze mooie natuurreis. Vanuit uw heerlijke lodge verkent u Jasper National Park, gaat u op zoek naar wildlife en verkent u per boot het mooie Maligne-meer.

Route van de reis

Reisprogramma

Reisoverzicht

Dag 1 - 2 - Vliegreis naar Canada & vrije tijd in Edmonton - The Fairmont Hotel Macdonald
Dag 3 - Vlucht naar Yellowknife - Chateau Nova Yellowknife
Dag 4 - Per bush-vliegtuig naar Blachford Lodge - Blachford Lake Lodge & Wilderness Resort
Dag 5 - 7 - Blachford Lodge wildernis-avontuur - Blachford Lake Lodge & Wilderness Resort
Dag 8 - Terugkeer naar Yellowknife - Chateau Nova Yellowknife
Dag 9 - Reis naar Banff - The Fairmont Banff Springs
Dag 10 - Gondola & wildlife bij Banff - The Fairmont Banff Springs
Dag 11 - Hike Moraine Lake - The Fairmont Banff Springs
Dag 12 - Reis naar Jasper via Columbia Icefield - The Fairmont Jasper Park Lodge
Dag 13 - Wildlife Tour Jasper - The Fairmont Jasper Park Lodge
Dag 14 - Maligne Lake Cruise - The Fairmont Jasper Park Lodge
Dag 15 - Vertrek vanuit Canada
Dag 16 - Aankomst

Dagprogramma

Dag 1 - 2 - Vliegreis naar Canada & vrije tijd in Edmonton

U stapt in Amsterdam op uw intercontinentale KLM-vlucht naar Edmonton (directe vlucht gaat niet dagelijks), waar uw prachtige natuur en wildlifereis in Canada begint. Per privétransfer wordt u naar uw Fairmont hotel gebracht, gelegen in de stad. Edmonton is een verrassende en veelzijdige stad, waar het gehele jaar wel wat gaande is. 

U heeft de volgende dag een vrije dag om de dynamische stad Edmonton te verkennen. Optioneel kunt u een uitstap maken naar het mooie natuurgebied Elk Island Nationaal Park; een belangrijk natuurgebied voor bizons, elanden en vele vogelsoorten. Andere mogelijkheden zijn het bezoeken van het Royal Albert Museum, of de Old Strathcona Farmers Market. Maak een mooie wandeling langs de North Saskatchewan-riviervallei, ga kajakken, of bewonder de stad vanaf grote hoogte via een rondvlucht. In de wintermaanden kunt u een sneeuwschoenwandeling gaan maken, ijsklimmen in de stad of gaan langlaufen.

Inclusief:

 • Intercontinentale vlucht naar Edmonton
 • Privétransfer naar het hotel
 • Overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 3 - Vlucht naar Yellowknife

Per privétransfer wordt u naar de luchthaven van Edmonton gebracht waar u op de binnenlandse vlucht naar het noorden stapt. U vliegt naar Yellowknife, de hoofdstad van Canada's Northwest Territories. De stad, gesticht in 1934, ligt op het traditionele grondgebied van de Yellowknives Dene First Nation, die begin jaren dertig de nabijgelegen gemeenschap Dettah stichtte. Met zijn moderne voorzieningen en het gevoel van een kleine stad, heeft Yellowknife een aantal interessante attracties, waaronder het Prince of Wales Northern Heritage Centre, talrijke wandelpaden en het noorderlicht (aurora borealis), die het best te zien zijn tussen eind augustus en half april.

Bij aankomst zoekt u zelf het hotel op (circa 5 minuten per taxi) voor uw overnachting in een comfortabel 3-sterren hotel. Hoewel dit gedeelte van de reis minder luxe is, is dit de toegangspoort voor een unieke en onvergetelijke beleving in de wildernis.

Inclusief:

 • Privétransfer naar de luchthaven
 • Binnenlandse vlucht Edmonton - Yellowknife
 • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 4 - Per bush-vliegtuig naar Blachford Lodge

U gaat op eigen gelegenheid weer naar de luchthaven van Yellowknife voor uw vluchtje naar de Blachford Lake Lodge; een afgelegen wildernis lodge gelegen 100 km ten zuidoosten van Yellowknife, een half uur vliegen per bush-vliegtuig. Gelegen op een rotsheuvel met uitzicht op Blachford Lake en vele kilometers verwijderd van wegen en nationale leveranciers van elektriciteit en water, biedt Blachford Lake Lodge niettemin veel van de voordelen van een luxe hotel, met de onschatbare toevoeging van een ongerepte wildernis die niet verontreinigd is door kunstlicht of lawaai en de perfecte setting geeft om de Aurora Borealis te bekijken (ook bekend als het noorderlicht).

Uw vlucht vertrekt voor een onvergetelijke schilderachtige reis noordwaarts naar de lodge over het Canadese taiga-schild. Honderden meren stippelen het landschap, die allemaal langzaam leeglopen naar het aangrenzende Grote Slavenmeer. Aankomen bij de lodge wordt u warm ontvangen en kunt u met uw gastheren welke activiteiten u kunt gaan doen. Met een beetje geluk kunt u deze avond al meteen uw eerste Aurora Borealis bekijken. Rood, blauw, groen en violette strepen dansen door de lucht in een caleidoscoop van kleur en beweging.

Inclusief:

 • 5 dagen/4 nachten Blachford Lake Lodge inclusief volpension (startend met lunch), bush-vliegtuigvluchten van en naar Yellowknife, gebruik van de lodge faciliteiten, gebruik van seizoensmaterialen (schaatsen, ski's, sneeuwschoenen), activiteiten in groepsverband en georganiseerd door de lodge afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden

Dag 5 - 7 - Blachford Lodge wildernis-avontuur

Elke dag van uw verblijf zijn de wonderen van Noord-Canada aan u om te ontdekken. Met landschappen en een ecologie als geen ander, bieden de bossen en meren rondom de lodge volop mogelijkheden voor verkenning en avontuur. In de late herfst is wandelen in de omgeving zowel verkwikkend als leerzaam. Lokale ambachtslieden voeren handwerkseminars uit, terwijl de geschiedenis van de land en zijn nederzettingen aan u worden onthuld. Wanneer de meren bevriezen en de sneeuw arriveert, wordt de lodge een centrum van wintersport. Schaatsen, langlaufen, sneeuwschoenwandelen, fietsen met dikke banden en kicksleds zijn allemaal beschikbaar voor gasten om te gebruiken, maar ook om nieuw gedistilleerde esdoornsuiker te proeven dat bevroren wordt in de sneeuw (alleen in het vroege voorjaar). En natuurlijk, nachten van beide seizoenen laten de fantastische displays zien van het noorderlicht.

Inclusief:

 • 5 dagen/4 nachten Blachford Lake Lodge inclusief volpension (startend met lunch), bush-vliegtuigvluchten van en naar Yellowknife, gebruik van de lodge faciliteiten, gebruik van seizoensmaterialen (schaatsen, ski's, sneeuwschoenen), activiteiten in groepsverband en georganiseerd door de lodge afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden

Dag 8 - Terugkeer naar Yellowknife

Vandaag keert u na het ontbijt weer per bush-vliegtuig terug naar Yellowknife. Bij aankomst zoekt u op eigen gelegenheid weer het hotel op. U verblijft deze nacht in hetzelfde hotel als waar u eerder in Yellowknife heeft overnacht. De middag is ter vrije besteding. Bezoek bijvoorbeeld verschillende kunstgallerijen met lokale kunst, of ga langs bij het Prince of Wales Northern Heritage Centre.

Inclusief:

 • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 9 - Reis naar Banff

U keert weer terug vanuit het hoge noorden naar de Alberta-provincie. Op eigen gelegenheid gaat u naar de luchthaven van Yellowknife om daar op de binnenlandse vlucht naar Calgary te stappen. Bij aankomst wordt u ontvangen door uw chauffeur voor de transfer naar Banff, een pittoresk vakantieoord omgeven door de majestueuze Rocky Mountains.

Opgericht in 1885 maakt Banff Nationaal Park Canada's oudste nationaal park. Gelegen tussen de Unesco-genoteerde Rocky Mountains, is dit prachtige nationale park de thuisbasis voor ruig bergachtig terrein, warmwaterbronnen, woeste rivieren, eeuwenoude rivieren, ijsvelden, en een dicht dennenbos. Het park staat bekend om haar overvloed in wildlife, turquoise gletsjermeren en haar grote diversiteit aan buitenactiviteiten, zoals wandelen, skiën, mountainbiken, kamperen en kajakken. Andere hoogtepunten zijn de Cave & Basin Nationaal historische site, en het Banff Park museum, met meer dan 5.000 historische zoologische en botanische specimen. Bezoekers kunnen hier één van 's werelds meest adembenemende berglandschap bewonderen, leren over het culturele erfgoed van het park en wildlife spotten.

Inclusief:

 • Binnenlandse vlucht Yellowknife - Calgary
 • Privétransfer naar uw hotel
 • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 10 - Gondola & wildlife bij Banff

In de ochtend heeft u een tour van 5 uur door Banff en omgeving. Tijdens deze privé-excursie leert u meer over de cultuur, de geologie en de wilde dieren die in dit prachtige gebied voorkomen. Hoogtepunten zijn een bezoek aan Bow Falls, Tunnel Mountain Drive, Hoodoo's, Surprise Corner, Lake Minnewanka Loop en het Two Jack uitzichtspunt. Aansluitend gaat u met de Banff Gondola omhoog voor een 360º uitzicht op zes bergketens die de stad omringen. 

In de avond staat er een 2-uur durende wildlife safari op het programma. Tijdens deze groepstour gaat u in Banff National Park op zoek naar enkele van de meest zichtbare dieren in het wild. Een deskundige gids zal uitleg geven over de bedreigingen vandaag de dag voor dieren in het wild en legt uit hoe de omgeving van het Nationaal Park helpt om de dieren en hun natuurlijke habitat te beschermen. Frequente waarnemingen zijn onder meer stier-elanden, dikhoornschapen en visarenden. De tour heeft als focus het spotten van dieren in het wild en bevat daarnaast een schilderachtige interpretatieve stop waar u een fotomoment heeft. U krijgt een verrekijker te leen om te gebruiken.

Inclusief:

 • Bezoek aan Banff & omgeving inclusief Banff Gondola (5 uur) in privéservice met Engelssprekende gids
 • Banff Avondsafari (2 uur) in groepsverband met Engelssprekende gids
 • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 11 - Hike Moraine Lake

 
Vandaag heeft u een privé-excursie gepland staan naar Larch Valley Moraine Lake. Geniet van de beroemde Valley of the Ten Peaks terwijl u langs het ongerepte water van Moraine Lake wandelt. U wordt getrakteerd op een prachtig uitzicht terwijl u via een switchback pad omhoog loopt richting Larch Valley en Sentinel Pass. Eenmaal in de vallei worden de bomen dunner en wordt het wandelen zachter als het pad zich een weg baant langs de Minnestimma meren en naar de voet van de zeer imposante Sentinel Pass. Uitzicht naar de zijkanten en boven u zijn op Pinnacle Mountain en Mt. Temple, 3de hoogste piek in Banff National Park. Als de tijd het toelaat, gaat u verder met een gestage maar beheersbare klim naar de top van de Sentinel Pass, waar de uitzichten alle moeite waard zijn om er te komen. U gaat hier ook picknicken, een prachtige ervaring!

Inclusief:

 • Wandeling Larch Valley Moraine Lake (8 uur) in privéservice met Engelssprekende gids inclusief picknick lunch
 • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 12 - Reis naar Jasper via Columbia Icefield

Vandaag gaat u op sightseeing tour. Tijdens deze tour ervaart u de ultieme gletsjer verkenning terwijl u langs de spectaculaire Icefields Parkway reist. Van wandelen op oeroud ijs bij de Glacier Adventure, tot het staan op een glazen platform bijna duizend voet in de lucht bij de Glacier Skywalk, de ervaringen van vandaag laten u met een speciale waardering voor deze gekoesterde regio van de Rockies achter. Vervolgens wordt u per transfer naar uw verblijf in Jasper gebracht. U vult hiermee de gehele dag.

Uw bijzondere accommodatie voor de aankomende nachten bestaat uit een 700 hectare luxe bergresort dat prachtig langs de oevers van het ongerepte Lac Beauvert-meer gelegen is. Opgezet als een charmante dorpje met cederhouten chalets, verbonden door pittoreske paden, wordt u hier in staat gesteld om de natuurlijke omgeving van het hotel te verkennen in het grootste nationale park in de Canadese Rockies: Jasper National Park.

Inclusief:

 • Ice Explorer Tour in privéservice met Engelssprekende gids inclusief gourmet lunch
 • Privétransfer naar uw hotel
 • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 13 - Wildlife Tour Jasper

U heeft vandaag op een bijzondere privé-excursie op het programma staan. Bewonder het gevarieerde dierenleven in de Canadese wildernis op deze wildlife-ontdekkingstocht vanuit Jasper. U duikt met uw gids het Jasper National Park in, reist door de machtige Athabasca Valley en bewondert de prachtige landschappen van het park bij schemering. Ga op zoek naar schuwe inheemse dieren zoals coyotes, herten, elanden, grote gehoornde schapen, elanden, berggeiten en wolven. Leer over de stappen die genomen zijn om hun veiligheid en overleving in het park te waarborgen, en krijg inzicht in de rijke ecologie, geschiedenis en geologie van de regio.

Inclusief:

 • Jasper Wildlife tour (3,5 uur) in privéservice met Engelssprekende gids inclusief gourmet lunch
 • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 14 - Maligne Lake Cruise

Jasper, gelegen in de Athabasca-vallei van Jasper National Park, omvat een prachtig berglandschap. U verkent tijdens de excursie van vandaag de spectaculaire natuurlijke schatten van Canada's grootste nationale park. Ga bovenop de massieve muren van Maligne Canyon staan ​​voor een prachtig uitzicht op ruisende watervallen. U gaat daarna verder naar Maligne Lake voor een interpretatieve cruise met vrij uitzicht op de prachtige kustlijn met dichte bossen en gletsjerpieken die abrupt uit het water oprijzen kant. Geniet in de buurt van Spirit Island van de mogelijkheid om aan land te gaan en uw eigen foto's van deze wereldberoemde plek te maken.

Inclusief:

 • Maligne Lake Cruise tour (6 uur) in privéservice met Engelssprekende gids inclusief gourmet lunch
 • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 15 - Vertrek vanuit Canada

Vandaag laat u de frisse berglucht en kleurrijke bezienswaardigheden van de Rockies achter u en reist u per transfer naar de luchthaven van Edmonton, naar de Great Central Plains die zich naar het oosten voor 2.000 kilometer uitstrekken. Vanaf Edmonton vliegt u per intercontinentale vlucht terug naar Amsterdam (directe vlucht gaat niet dagelijks). U komt hier de volgende dag weer aan met veel mooie herinneringen en ervaringen rijker!

Inclusief:

 • Privétransfer naar de luchthaven
 • Intercontinentale vlucht naar Amsterdam

Dag 16 - Aankomst

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 11.450,- per persoon.

De prijs betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. Deze reis kan alleen in bepaalde reisperioden uitgevoerd worden. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Inclusief:

• Intercontinentale vluchten uitgevoerd door KLM op basis van Economy Class (upgrade mogelijk)
• Binnenlandse vluchten
• Overnachtingen in zeer goede en bijzondere lodges en hotels
• Alle maaltijden zoals genoemd in 'programma'
• Alle excursies zoals genoemd in 'programma', waaronder wildlife tour in Jasper National Park
• Alle genoemde, benodigde privétransfers

Duurzame onderdelen van uw reis:
• CO2-compensatie voor uw vluchten (t.w.v. €40,- per persoon)
• Bijdrage van €10,- per persoon aan de Avila Foundation

Exclusief:

• Upgrade Economy Comfort Class (prijsindicatie €200,- tot €300,-)
• Upgrade Business Class (prijsindicatie €1.200,- tot €3.200,-)
• Upgrade kamertype
• Reis en/of annuleringsverzekering
• ETA of visumkosten voor Canada
• Toeristenbelasting (indien van toepassing)
• Stoelreserveringen
• Persoonlijke uitgaven/fooien
• Eventuele vertrekbelasting bij verlaten bestemming
• Entreegelden indien van toepassing
• Niet genoemde maaltijden en optionele excursies
• Bijdrage Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking)
• Bijdrage SGR (€5,- per persoon)
• Administratiekosten (€35,- per boeking)

Avila Reizen regelt alles voor uw luxe reis Canada wildlife & natuur

Accommodaties

The Fairmont Hotel Macdonald

Gelegen in het centrum van Edmonton met een prachtig uitzicht over de North Saskatchewan River Valley, biedt het Fairmont Hotel Macdonald u al sinds 1915 een uitmuntende ervaring van charme en klassieke elegantie. De karakteristieke kamers van het hotel zijn goed uitgerust met ultramoderne voorzieningen en het hotel biedt daarnaast voortreffelijke eetgelegenheden in de Harvest Room en de Confederation Lounge. Wandel door de prachtige tuinen of bezoek de goed uitgeruste Macdonald Health Club voor een training. 

Uw verblijf: 2 nachten

Chateau Nova Yellowknife

Het Chateau Nova Yellowknife, gelegen in het noordoosten van het centrum van Yellowknife en op slechts een klein eindje rijden van het Snowking's Winter Festival Park, is de ideale locatie om de omgeving te verkennen. Het hotel biedt gemoedelijke kamers en suites met gratis wifi, kabel-tv, magnetron, minikoelkast en koffie- en theefaciliteiten. Het eigen Quarry Restaurant & Lounge biedt een lokaal menu en is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Andere faciliteiten van het hotel zijn een bar met grote tv's, een stoombad, een sauna en een fitnessruimte.

Uw verblijf: 1 nacht

Blachford Lake Lodge & Wilderness Resort

Blachford Lake Lodge & Wilderness Resort ligt in een afgelegen gebied aan Blachford Lake en is alleen bereikbaar via vluchten met een bush-vliegtuig vanuit Yellowknife. Accommodatie wordt aangeboden in vijf gastenkamers in het hoofdgebouw en vijf blokhutten. De gastenkamers hebben elektrische verwarming, terwijl de blokhutten zijn voorzien van houtkachels voor de verwarming, met buitentoiletten in de buurt. Alle gasten hebben toegang tot een douche, hotelstijl toiletten, en sanitaire voorzieningen gesitueerd in de hoofdlodge.

Op de bovenverdieping van de lodge zijn twee uitzichtdekken en er is een lounge, bar, eetkamer, en bibliotheek op de begane grond. Alle accommodaties zijn rookvrij en beschikken over beperkt WiFi. Er worden dagelijks zelfgemaakte maaltijden en snacks geserveerd en er kan rekening worden gehouden met dieetbeperkingen. Andere faciliteiten voor gasten zijn een hot tub, een sauna en een Aurora-wekservice. Activiteiten die kunnen worden genoten in het resort zijn onder andere sneeuwschoenwandelen, kajakken, varen, sneeuwscooteren, en het seizoensgebonden bekijken van de Aurora Borealis.

Uw verblijf: 4 nachten

Chateau Nova Yellowknife

Het Chateau Nova Yellowknife, gelegen in het noordoosten van het centrum van Yellowknife en op slechts een klein eindje rijden van het Snowking's Winter Festival Park, is de ideale locatie om de omgeving te verkennen. Het hotel biedt gemoedelijke kamers en suites met gratis wifi, kabel-tv, magnetron, minikoelkast en koffie- en theefaciliteiten. Het eigen Quarry Restaurant & Lounge biedt een lokaal menu en is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Andere faciliteiten van het hotel zijn een bar met grote tv's, een stoombad, een sauna en een fitnessruimte.

Uw verblijf: 1 nacht

The Fairmont Banff Springs

The Fairmont Banff Springs: iconische schoonheid te midden van besneeuwde bergtoppen, betoverende meren en ongerepte wildernis. Het majestueuze "Castle in the Rockies", gelegen in het hart van Alberta in het Banff National Park in Canada - een UNESCO-werelderfgoedlocatie, biedt gasten al 125 jaar legendarische gastvrijheid en ongeëvenaarde eetervaringen. 

Na een dag de omgeving verkend te hebben, kunt u ontspannen met een verkwikkende behandeling in de Willow Stream-spa van wereldklasse. Of geniet van de lokale gerechten die worden geserveerd in de verschillende restaurants van het hotel.

Het Fairmont Banff Springs biedt alle voorzieningen van een resort van wereldklasse, met 768 kamers en suites.  Van knusse kamers weggestopt in rustige hoekjes van het kasteel tot ruime suites met prachtig uitzicht op de bergen van Alberta.

Uw verblijf: 3 nachten

The Fairmont Jasper Park Lodge

Het resort Fairmont Jasper Park Lodge ligt in het prachtige Jasper Nationaal Park, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De lodge wordt omgeven door de natuur en de overvloedige flora en fauna.

De chalets zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen voor een heerlijk verblijf. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan recreatieve buitenactiviteiten, zoals golfen, wandelen, kanoën, kajakken, paardrijden en mountainbiken in de zomer of schaatsen en skiën in de winter.

Uw verblijf: 3 nachten

Bestemmingen

Edmonton

De aantrekkelijke stad Edmonton ligt aan de oevers van de rivier de North Saskatchewan en is de hoofdstad van de provincie Alberta. Voor een flinke dosis cultuur gaat u naar het centrum van Arts District, waar u op bijna elke hoek theaters, concertzalen en locaties voor livemuziek vindt. Om meer te weten te komen over het erfgoed van de omgeving, gaat u naar Fort Edmonton Park; een 'living history museum' waar het verleden kunstig is nagebootst in displays in originele oude straten en gebouwen. Indien u een sportfan bent, kijk dan wat er te doen is in het Commonwealth Stadium, waar een scala aan grote sportevenementen worden georganiseerd.

Yellowknife

Yellowknife is gelegen aan de noordkust van het Great Slave Lake en is de hoofdstad van de Northwest Territories. Absolute must-do's zijn de schilderachtige Ingraham Trail, een bezoek aan de kleurrijke woonboten van de oude binnenstad van Yellowknife en de exposities in het Prince of Wales Northern Heritage Centre. Indien u hier in de winter of herfst bent kunt u ook genieten van het indrukwekkende noorderlicht.

Northwest Territories

Een episch landschap van boreale bossen, Arctische wildernis, meren en wilde dieren wacht op degenen die komen spelen in Canada's afgelegen Northwest Territories. Het avontuur zal je niet teleurstellen als je de South Nahanni River afkajakt (met het gebrul van de Virginia Falls op de achtergrond), geniet van een paar nachten in een luxe lodge of een goudzoekerstent (vervoerd per hondenslee), of het met meren bezaaide landschap vanuit vogelperspectief bekijkt in een bushvliegtuig. Bezoek de hoofdstad Yellowknife voor een partijtje nachtgolf onder de middernachtzon; ga wild spotten in Thelon Wildlife Sanctuary of Wood Buffalo National Park (het broedgebied van de zeldzame kraanvogel). En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Banff

Hoog gelegen in de Canadese Rockies, is Banff een stad waar u zich snel thuis voelt maar u zich tegelijkertijd ook blijft verwonderen. Er is geen andere plek in de wereld waar een levendige gemeenschap van kunstenaars, atleten, families, restauranthouders en hoteliers in een enorm nationaal park te vinden zijn. Het Banff Nationaal Park bestaat uit valleien, bergen, gletsjers, bossen, weiden en rivieren. De grootse en schitterende natuur maken Banff National Park tot een van 's werelds belangrijkste avontuurbestemmingen!

Jasper

Jasper behoudt zijn tijdloze aantrekkingskracht als een vredige voormalige spoorwegstad die toevallig midden in één van 's werelds mooiste beschermde wildernis ligt. De stad Jasper is het hele jaar door een toegangspoort voor bezoekers om deze ongerepte omgeving en wereld van avontuur te verkennen, of u nu door kristalhelder water peddelt, een deel van de meer dan 1.200 km aan wandelpaden verkent of op zoek gaat naar wild.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!